Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Érkezett Mike Nugent

2017. augusztus 01. - Asbee

Megjött a várva várt veterán "erősítés" a kicker posztra, Mike Nugent érkezésével nem Aldrick Rosas az egyedüli rúgónk. Már hetekkel ezelőtt várható volt egy ilyen igazolás, de csak most került erre sor. Jadar Johnson visszavonulásával felszabadult egy hely a csapat keretében, így senkitől sem kellett megválni.

Nugent nagyon nagyon rossz szezonon van túl a mezőnygólokat és az extra pontokat együttesen mindössze 79,3 százalékkal értékesítette. Ne gondoljunk túl sokat ebbe az igazolásba, ha minden a terv szerint alakul akkor csak az edzőtáborra jött Nugent. Rosas-nak ki kell szorítania őt, ha pedig őt sem tudja, akkor tényleg nem érdemli meg a roster helyet. Egy olyan játékossal vakmerőség lett volna nekivágni az előszezonnak, akinek nincs még NFL tapasztalata, így erre a célra megfelel ez az igazolás.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr5412709490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása