Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Néhány infó az edzőtáborról

2017. augusztus 04. - Asbee

Javában zajlik csapatunk edzőtábora, hiszen a jövő héten már előszezon meccset fogunk játszani. Most következzenek az elmúlt napok történései.

Jason Pierre-Paul kihagyta a szerdai napot, ennek azonban nem sérülés, hanem pihentetés az oka. Valentino Blake sem volt jelen, Shane Vereen és Devin Taylor pedig az oldalvonal mellett maradt. Ugyanez volt a helyzet, de a hírek szerint ma már mindketten visszatérnek. Tavarres King idő előtt befejezte a csütörtöki gyakorlást, Keenan Robinsont pedig agyrázkódás gyanújával vizsgálták. Sterling Shepard esetében az MRI eredményekre várunk, de Ben McAdoo optimista vele kapcsolatban.

Nagyon sokat fejlődött B.J. Goodson, több csapattársa is dicsérte, hogy rendkívül fizikális lett. Nem fél a játékhívásoktól sem, ami még hasznos lehet a jövőben. Szükségünk lenne egy korrekt linebackerre, szóval csak remélni tudjuk, hogy a mérkőzéseken is ilyen kiemelkedő lesz.

Mark Herzlich valóban tight endként is kapott lehetőséget, ez a sokoldalúság pedig ismét a keretbe kerülést biztosíthatja neki. A fullback pozícióra Shane Smith és Jacob Huesman pályázik. Utóbbi korábban irányítót játszott és egyelőre nem nagyon találta a ritmust, de előbbi csapatba kerüléséhez is meglepetésre lenne szükség.

A védelem rendben, magabiztos egység látszatát keltik a védők. A támadófal még összeállóban van és a futásblokkolás során ez meg is mutatkozott párszor. Az indulatok alaposan forrtak, több bunyó is kialakult az edzés hevessége miatt. A legjobban Bobby Hart és Snacks Harrison kapott össze, de Romeo Okwara és Adam Bisnowaty is egymásra talált.

Az irányítók közül a vártak alapján Josh Johnsonban és Geno Smith-ben látjuk az idei első számú cserét és ennek megfelelő számú snapet kaptak. Davis Webbnek tanulóévet szánunk és emiatt nem volt lehetősége annyit bizonyítani. Voltak szép és gyengébb pillanatai is és szinte minden dobása után kommunikált McAdoo-val.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr2112719848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása