Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Akik sleeperek lehetnek

2017. augusztus 06. - Asbee

Szerencsére viszonylag gyakran van sikerélményünk a fiatal, ismeretlenebb játékosokkal és a jelenlegi keretben is több olyan emberünk van, akiknek anno nem jósoltak nagy jövőt a ligában. Ilyen például Romeo Okwara vagy Will Tye, de Victor Cruz is hasonló módon robbant be az NFL-be. Most jöjjön egy lista az idei felhozatalról.

Khalid Abdullah RB

Nagy éve volt 2016-ban a James Madison egyetemén és egyelőre az edzőtábor során sem mozgott rosszul. Paul Perkins, Shane Vereen és Wayne Gallman helye biztosnak mondható, de érzésem szerint ide vehetjük Orleans Darkwa-t is. Nagy teljesítmény kellene tehát Abdullah-tól, de tavaly is öt futót tartottunk meg a csapat keretében és némi meglepetésre megváltunk Andre Williams-tól. Ezen elgondolás alapján ő is elcsíphet egy roster helyet.

Darius Powe WR

Tavaly egy kicsivel maradt le az aktív kerettagságtól és a gyakorlócsapat tagja lett. A California egyeteméről rendre jó elkapók érkeznek a ligába, így emiatt is érdemes lesz őt figyelni. Magas játékos, Brandon Marshall mellé pedig jó lehet még egy ilyen stílusú WR. Tavaly csupa alacsony elkapóval vágtunk neki az évnek, ez idén nagyban változhat.

Travis Rudolph WR

A sztorijára mindenki emlékszik, de ez még kevés lesz a boldoguláshoz. Szerencsére nem is ezzel tűnt ki eddig, a tavaszi gyakorlások során sok jót mondtak róla. Persze nemcsak az offense-ben, hanem a special teamben is jól kell szerepelnie, hiszen csereként így kerülhet be a legkönnyebben a csapatba. Nem lesz könnyű dolga, hiszen Dwayne Harris és Roger Lewis is jó ST játékos

Matt LaCosse TE

Will Tye-ról szépen lassan lemondhatunk, így egyedül az újonc Evan Engram az akinek tight end poszton nagy jövője lehet az NFL-ben. Persze a konkurencia így is óriási, hiszen több olyan fiatalunk is van akiknek helye lehet a keretben. Engram mellett Rhett Ellison helye tuti, rajtuk kívül Tye, Adams és LaCosse pályázik a maradék egy vagy két roster spotra. LaCosse tavaszi teljesítményére alaposan felkaphattuk a fejünket, a híresztelések szerint annyira jó volt hogyha egészséges marad, akkor nem lehet őt kihagyni az 53-as keretből. Persze a tartóssága a nagy probléma, eddig mindkét profi szezonját a sérültlistán fejezte be.

Calvin Munson LB

A linebacker sor papíron ismét átlag alatti színvonalat képvisel, bár a védelem többi része kiváló, így nem lehet okunk a panaszra. Mindössze B.J. Goodson, Jonathan Casillas, Devon Kennard és Keenan Robinson helye tuti, így komoly lehetőség előtt állhat Calvin Munson. J.T. Thomas a PUP listán pihen, Mark Herzlich pedig eddig szinte minden évben az utolsó roster hely egyikét kaparintotta meg. Munson erős oldali linebacker lehet a rendszerünkben, ért a blitzeléshez is és elsősorban nála is az lesz a döntő, hogy mennyire alkalmazható a special teamben, bár a védelemben is szüksége lesz 1-1 nagy játék bemutatására.

Aldrick Rosas K

Nem biztos, hogy Rosas is belefér ebbe a felsorolásba, de ha abból indulunk ki, hogy nincs még alapszakasz mérkőzése a profik között és fél éve még alig tudtunk róla valamit, akkor bizony itt a helye. Tavasszal mindenkit lenyűgözött az edzésmunkájával és egy-egy hiba ellenére a training campje is erős. Persze az igazi megmérettetés még csak most következik és időközben egy vetélytársat is kapott Mike Nugent személyében. Nem egy kiszoríthatatlan rúgóról beszélünk, így még mindig Rosas-t tartom a pozíció esélyesének.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr5912722634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása