Magyar New York Giants Szurkolói Blog

PFF: top 5 játékosunk a Steelers ellen

2017. augusztus 14. - Asbee

Ugyan nem szentírás amit leírnak a Pro Football Focus-nál, de mindenképp érdemes foglalkozni vele, hiszen számos esetben hasznos információkkal szolgál. Lássuk kik voltak náluk a legjobb játékosaink az előszezon első mérkőzésén.

1. Landon Collins: 82,2

Nem férhet hozzá kétség. Mindössze 10 snapet volt a pályán, de így is letette a névjegyét, számos alkalommal odaért az ellenfélhez és keményen szerelt. Élvezte a játékot és ha így folytatja az alapszakaszban, akkor a tavalyihoz hasonló szezonja lesz 2017-ben is.

2. Dalvin Tomlinson: 81,6

Kívánni sem lehetett volna tőle jobb bemutatkozást, 4 szerelésig jutott. Könnyen észrevehető nagy testalkattal rendelkezik, amit ki is tudott használni. Tavaly nagyon sokat szerepeltek a védőfalban a kezdőink, idén nagyobb rotációra lesz szükség, aminek azonnal a tagja lehet Tomlinson.

3. Calvin Munson: 80,2

Ő is 4 tackle-t szorgoskodott össze. Nincs túl nagy mélység a linebacker poszton, így az egyik sötét ló lehet a draftolatlan játékosok közül. Becsülettel tette a dolgát és akár már most előrébb kerülhet a rangsorban. Ha az erősebb ellenfelek ellen is hasonlóan jól tud szerepelni, akkor nagy valószínűséggel ősszel is az aktív keret tagja lesz.

4. Jerell Adams: 79,6

Nagy a konkurencia a tight endek között, Jerell Adams pedig bejelentkezett az egyik roster helyért. Blokkolásban és elkapásban is helytállt, utóbbi 28 yardban mutatkozott meg. Will Tye kezdheti felkötni a gatyát...

5. Kerry Wynn: 78,8

Az örökös preseason MVP. Remekelt a futás ellen és sacket is szerzett. Vajon mikor láthatunk tőle hasonlót az alapszakaszban?

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr7612749122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása