Magyar New York Giants Szurkolói Blog

McAdoo - nyilatkozat

2017. augusztus 15. - MyG

Vezetőedzőnk, Ben McAdoo még szombaton válaszolt a sajtó kérdéseire.

Versengés a back-up QB címért Geno Smith és Josh Johnson között:

"Azt gondolom, ha a két QB-t nézzük, azt gondolom, hogy mindketten csináltak jó dolgokat a játék során, de határozottan voltak bizonytalanságok is."

Chad Wheeler, a rookie LT durva éjszakájáról:

"Akarom látni, hogy a fiatal srác folytatja a játékot és tovább fejlődik. Mozgásban kell tartani Chad-et. Egyúttal ösztönöznünk kell a kezdőket is."

Jay Bromley DT pénteki játékáról:

"Azt gondolom, Jay fejlődik. Úgy játszik, hogy kiadja a dühöt magából, agresszívan játszik, fizikális futballt játszik."

A tight end-ekről:

"Azt gondolom, hogy Rhett (Ellison) jól mutatkozott be, jó kezdés volt ez számára Giants szerelésben. Elég jó volt a  támadások kezdetén, a labdát is jól kapta el. Jó volt látni. Evan (Engram) gyors volt a pálya közepén, de élesebbnek kell lennie a küldetéseiben."

"Jerell (Adams) jó fordulatszámon játszott tegnap. (Will) Tye-nak volt néhány bizonytalansága, csinált néhány jó dolgot a special team-ben, ami segíteni fog neki.  (Matt) LaCosse később szállt be a játékba, talpon kell maradnia. Elaludt néhányszor. Néhányan így jártak a tegnapi meccsen, jobban talpon kell maradniuk, de még sok lehetőség van az előrelépésre."

A rookie FB, Shane Smith játékáról:

"Tetszett. amit Shane csinált a special team-ben. Azt gondolom, hogy mozgékony fullback, ahhoz képest, hogy nagy darab. Ez mindig segít, hiszen segíthet a special team-nek, ha lehetősége van rá. Azt gondolom, a részleteket tekintve élesebb lehet a FB poszton, a következő három hét során egyre jobb lehet."

A futójátékról, ami átlag 3,5 yard volt játékonként pénteken:

"Láttam jó dolgokat és láttam néhány hibát. Következetlenek voltunk. Ki akartunk próbálni néhány külső zónás futást, hogy működik és ez mindig nehéz, amikor egy 3-4 (védelmi) felállású csapattal játszol. Amikor "two-gap" felfogásúak, az kihívás, de eldöntöttük, hogy megcsináljuk, teszteljük a srácokat. Van néhány pozitív és néhány negatív tapasztalat, de jó képet kaptunk a srácokról. Az erőfutás jobban ment, mint a kiterjesztett futójáték. Volt néhány lehetőségünk: a meccs első játékában Paul Perkins egy az egyben volt a safety-vel, nekünk több, mint 7 yard kellett volna. Meg kellett volna vernie, le kellett volna futnia. Legalább egy first down-t kellett volna csinálnunk azon a játékon."

Nem tudom megállni, hogy ne utaljak McAdoo egy későbbi nyilatkozatára, amikor a hétfői edzést követően megjegyezte, Eli kissé berozsdásodott. Nem jobban, mint a játékhívásaid, mester. :-)

ben-mcadoo-new-york-giants-august-20-2016.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr212750004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása