Magyar New York Giants Szurkolói Blog

McAdoo kiakadt :-)

2017. augusztus 17. - MyG

Bevallom, azt gondoltam, a mester nem lehet kihozni a sodrából. Úgy látszik, valakinek mégis sikerült.

Az edzőtábor egy két órás laza edzéssel befejeződött kedden. A veteránok, sztárok, ezt követően elhagyhatták a csapatszállást, a fiatal játékosok ott maradnak a hét végéig. Szerdán szabadnap volt, ma megkezdődik a felkészülés a második előszezoni meccsre, ami hétfőn (magyar idő szerint kedden, hajnali 2 órakor) lesz, a Cleveland ellen.

Úgy néz ki, a mester besokallt. Első alkalommal vezető edzői pályafutása során büntető köröket futtatott Geno Smith-el és a RB Wayne Gallman-nal.

McAdoo szinte felrobbant Geno Smith durva hibasorozatától, aki a 2. számú QB volt a keddi edzésen. Amikor az offense a saját gólvonaláról jöhetett, Smith elejtette a center Brett Jones-tól kapott labdát. A mester lecserélte Smith egy játékban a 3. számú Josh Johnsonra. Rögtön azután, hogy az egy játékos "büntetésből" visszatért, Smith és Gallman közösen elügyetlenkedett egy labda átadás-átvételt, a labda ismét a földön kötött ki. McAdoo ekkor robbant, mindkét játékost azonnal lezavarta a pályáról.

"A labda túl sokat volt ma a földön'" - mondta.

Nem csak az offense nem csillogott. A védelemnek fel kellett használni egy time-out-ot, mivel a 11-on-11 gyakorlás során csak 10 játékos volt a pályán.

A szerdai szabadnapot követően hétfőn (magyar idő szerint kedden hajnalban) jön a Browns elleni meccs, majd a két utolsó előszezoni mérkőzés a Jets, illetve a Patriots ellen.

"Az a hét kemény lesz. Három meccsünk van 11 napon belül. Ki kell hozni abból a hétből mindent, amit csak tudunk!" - mondta erről a mester.

Az utolsó edzésen egyébként Landon Collins, a LB Mark Herzlich és a DT Corbin Bryant nem vett részt.

A mai edzés magyar idő szerint du. 5,40-kor kezdődik.

mcadoo1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr412757716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása