Magyar New York Giants Szurkolói Blog

A Jets elleni top 5 PFF értékelés

2017. augusztus 28. - Asbee

Végre sikerült nyerni az idei előszezonban és pozitív volt látni, hogy a kezdőink hatékonyak voltak a Jets ellen, nagy arányú vezetést sikerült kiharcolni az első félidőben. Jöjjenek hát az egyéni teljesítmények.

1. Landon Collins 90,1

Hozta a szokásos formáját és visszahordott egy interceptiont touchdownra. Ott folytatta ahol az előző szezonban abbahagyta és ha ilyen lendülettel folytatja, akkor a tavalyihoz hasonló számokat fog hozni.

2. Jason Pierre-Paul 87,2

Kicsit aggódtam, hogy mennyire tudott felépülni az ősszel összeszedett sérüléséből, de tökéletesen sikerült neki. Volt egy sackje valamint egy safety-je is, azt csinált a fal jobb oldalával amit csak akart. Szükségünk lenne egy ehhez hasonló JPP-re, aki a 2011-es formáját idézi.

3. Damon Harrison 84,8

Mindenki tudta, hogy nagy igazolás volt egy éve, azt azonban senki sem gondolta volna, hogy ennyire jó. Jelenleg talán ő a legjobb run stuffer DT a ligában és ezt bebizonyította most is.

4. Bobby Hart 82,8

Kezd megtérülni a befektetett munka. Ugyan Ereck Flowers-nek voltak bizonytalan pillanatai, de Bobby Hart olyan előszezont hoz aminél jobbat nem nagyon lehet várni. Különösen jó volt látni azt a játékot mikor gond nélkül vonta ki a forgalomból Mo Wilkersont.

5. DaShaun Amos 81,9

Talán az egyetlen második félidei pozitív csalódás, hiszen a B, illetve a C sor majdnem eladta a tetemes előnyt. Kérdés mire lesz ez elég Amos-nak, a Jackrabbit-DRC-Apple hármas mögött két hely kiadó és ezekre erőteljesen pályázik Michael Hunter és Donte Deayon.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr2112786596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása