Magyar New York Giants Szurkolói Blog

53-as roster tipp final edition

2017. szeptember 02. - Asbee

Ma este 22 órakor minden NFL csapatnak 53 főre kell csökkenteni a keretét. Izgatott nap ez, a szurkolók kíváncsiak, hogy kikkel vágnak neki az alapszakasz elejének, míg számos játékosnak szomorú órák következnek, hiszen sokaknak ez az utolsó lehetőségük, hogy profi játékosok legyenek. Lássuk az én tippemet.

QB (3): Eli Manning, Geno Smith, Davis Webb

Geno Smith a választottam, jobb volt Josh Johnsonnál. Ugyan neki is voltak durva hibái, de összességében jobb játékos a vetélytársánál és ez megmutatkozott. Ha minimálisra tudja csökkenteni a mentális kihagyásait, akkor korrekt értékű csere lehet a ligában és egy-egy gyenge irányítóval rendelkező franchise akár egy újabb esélyt is adhat majd neki, hogy kezdő legyen.

RB (4): Paul Perkins, Orleans Darkwa, Shane Vereen, Wayne Gallman

Jól mozgott a Patriots ellen Shaun Draughn, de úgy gondolom, hogy sok volt neki ez a néhány hetes kihagyás. A futókkal kapcsolatos problémánk, hogy hasonló stílusú játékosokat találunk ezen a poszton, az egysíkúság pedig komoly akadály lehet.

FB (1): Shane Smith

Egy szörny, aki gyakorlatilag a konditeremben él. Meg is látszik a befektetett munka, az erejét a pályán is ki tudja használni, a jelenléte pedig komoly segítséget jelenthet a futójátéknak.

WR (6): Odell Beckham Jr., Brandon Marshall, Sterling Shepard, Dwayne Harris, Tavarres King, Travis Rudolph

Rudolph a Patriots ellen is odatette magát, újra volt egy nagy játéka, ahol keményet ütköztek rajta, de mégis állva maradt. Roger Lewis túlságosan inkonzisztens, úgy érzem, hogy inkább Tavarres King játékát preferálnánk.

TE (4): Evan Engram, Rhett Ellison, Matt LaCosse, Jerell Adams

Matt LaCosse nagyot lépett előre a két touchdownjával. Jerell Adams is megérdemli az újabb esélyt, Will Tye azonban könnyen kijátszhatja magát a fumble-vel. Nem akarjuk Larry Donnellt felidézni.

OL (8): Ereck Flowers, Justin Pugh, Weston Richburg, John Jerry, Bobby Hart, Brett Jones, D.J. Fluker, Chad Wheeler

Nagy esély lehet egy újabb offensive tackle érkezésére. Adam Bisnowaty nagyon nagyon gyenge, nem érdemli meg, hogy az aktív keret tagja legyen. Nyugodt szívvel tehető be a gyakorlócsapatba, ilyen gyenge teljesítmény után senki sem fogja őt elhappolni.

DE (5): Jason Pierre-Paul, Olivier Vernon, Romeo Okwara, Kerry Wynn, Avery Moss

Ismét Kerry Wynn volt az előszezon hőse.

DT (4): Damon Harrison, Jay Bormley, Dalvin Tomlinson, Robert Thomas

Nincs kérdés.

LB (6): B.J. Goodson, Jonathan Casillas, Devon Kennard, Keenan Robinson, J.T. Thomas, Calvin Munson

J.T. Thomas kiharcolt egy fumble-t és sokszor a labda közelében tartózkodott a Patriots ellen. Mark Herzlich-nél pedig befejeződhet egy hosszú fejezet, szinte az egész előszezont az oldalvonal mellett töltötte.

CB (5): Janoris Jenkins, Dominique Rodgers-Cromartie, Eli Apple, Michael Hunter, Donte Deayon

Úgy érzem itt sincs sok kérdés.

S (4): Landon Collins, Darian Thompson, Andrew Adams, Nat Berhe

Nat Berhe finoman szólva sem győzött meg és továbbra is veszélyben lehet a pozíciója.

K (1): Aldrick Rosas

Nagy csata volt a rúgók között, Mike Nugentnek is jár az elismerés, a játéka alapján helyet érdemel valamelyik csapat keretében. Rosas tökéletes volt a Patriots ellen is, élmény volt nézni az utolsó másodperces mezőnygólját.

P (1): Brad Wing

LS (1): Zak DeOssie

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr9612798558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása