Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Csütörtöki edzésriport

2017. szeptember 07. - Asbee

Gőzerővel zajlik a felkészülés a Dallas Cowboys elleni szezonnyitóra és az edzések mellett szó esik ilyenkor a sérültekről is, amelyek közül mindenki OBJ állapotára kíváncsi.

Sem szerdán sem a mai napon nem készült a többiekkel, az oldalvonal mellett egyedül edzett. Csak egyenes irányban futott, nem végzett másfajta mozgást. A vasárnapi játékot magam Beckham nem zárta ki, de kérdés, hogy szerepelhet-e. Ben McAdoo nem mondott semmi meglepőt, csak annyit nyilatkozott hogyha egészséges lesz játszik, ha nem akkor nem.

Keenan Robinson hasonlóan készült az agyrázkódása után. A többi játékosunkról jó hírünk van, Eli Apple, Tavarres King, Michael Hunter, Shane Smith és Jay Bromley is teljes értékű munkát végezhetett.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr7512810658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása