Magyar New York Giants Szurkolói Blog

A Cowboys elleni PFF számok

2017. szeptember 12. - Asbee

A fájdalmas produkció után sem marad el a Pro Football Focus számainak az ismertetője.

1. Landon Collins S, 91,4

Az egyetlen játékosunk aki elit minősítést kapott. A várt szerepköréhez képest kicsit mélyebben kellett játszania, de így is helytállt,emlékezetes marad az egyik remek játéka, mikor hátrányból indulva érte be Terrance Williams-t és ütötte el a labdát. Jó esélye van rá, hogy idén is a védelmünk legjobbja legyen.

2. B.J. Goodson LB, 84,6

18 szerelést mutatott be és a tackle-k számában vezeti is a ligát. Végig a labda körül tartózkodott és coverage-ban sem égették meg. Lehet lesz egy korrekt linebackerünk?

3. Dalvin Tomlinson DT, 81,3

Egy újabb kellemes teljesítmény, remek bemutatkozás az újoncunktól. Sokkal jobban illeszkedhet a védelembe mint tavaly Johnathan Hankins, az egyetemi felvételeiből is kivehető, hogy fekszik neki a 3-tech szerepkör.

4. Damon Harrison DT, 80,6

Ő is becsülettel tette a dolgát, nem volt könnyű feladaza Travis Frederick ellen. Nehezen várhatunk tőle többet, a futások ellen továbbra is életveszélyes.

5. Justin Pugh G, 79,2

Elég ellentmondásos volt az ő játéka, a passzblokkolásban mindössze 45, a futások segítésében pedig 86,8-as értékelést kapott. Apró szépséghiba, hogy a mérkőzés nagy részében a passzokkal próbálkozott az offense.

A többiek...

Kivehető a pontszámokból a gyenge teljesítmény. Pugh-val együtt összesen 8 játékosunk kapott sárga értékelést és nem azt várná az ember az ötödik legjobb osztályzatot kapó emberétől, hogy ő is mindössze közepes legyen... Az ennél rosszabb narancssárga színből hármat, a legrosszabbat jelentő piros pedig 18 játékosunknál jelent meg. Folytassam?

Persze ezek az értékek sem szentírások és például Janoris Jenkins sokkal jobban játszott, mint azt a PFF-nél látták. Komoly fejtörést okozott Dez Bryantnek, aki két elkapást és 43 yardot tudott bemutatni. Ugyan ebből az egyiknél alaposan lemaradt Jackrabbit, de ezen kívül helytállt. A rá dobott pass interference nem volt az, nyugodtan vehetjük bírói hibának.

A legrosszabb játékosunk Jonathan Casillas lett a 35,8-as osztályzattal, de Ereck Flowers sem sokkal jobb nála (37,5). Támadóoldalon Manning, a futók és az elkapók is vörösbe borultak, viszont a két tight endünktől korrekt bemutatkozást láthattunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr6912822868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása