Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Érdekességek és statisztikák a Detroit Lions elleni meccsről

2017. szeptember 20. - strider23

A 2017-es alapszakasz 2. fordulójának hétfő esti összecsapását New Yorkban rendezték meg. A Giants látta vendégül a detroit-i csapatot, akik köszönték szépen a lehetőséget, és győzelemmel távoztak a MetLife Stadium-ból. Íme néhány említésre méltó statisztika a mérkőzésről.

lions_obj.jpg

- Az idei második előszezon meccsünk óta most először lépett pályára Odell Beckham. Ennek ellenére még Roger-Lewis volt a kezdő, OBJ-vel rotációban játszottak. Beckham első elkapása az 1. negyed végén 4 yardot ért, míg a mérkőzésen összesen 36 yardot szerzett 4 elkapásból.

- Eli Manning 32-ből 22-szer passzolt pontosan 239 yardért, ezenkívül 1 TD-t és 1 INT-et tudott felmutatni. Öt alkalommal sikerült őt sackelni a Lions védőinek, ebből 3-szor Ezekiel Ansah járt sikerrel.

- Az idei 23. pick-kel kiválasztott tight end, Evan Engram megszerezte élete első NFL touchdown-ját. A rossz hír az, hogy idén ez volt az offense első (és eddig utolsó) TD-je is. A támadó egység a tavalyi szezon 12. játék hete óta nem képes 20 szerzett pont fölé jutni.

lions_engram.jpg

- 62 futott yard-dal zárta a Giants a mérkőzést, ezzel majdnem megduplázva (!!!) a Cowboys elleni siralmas teljesítményt...

- Calvin Munson, aki a holt-szezonban draftolatlanként került a Giants-hez, hétfő este a kezdőben találta magát: a sérült BJ. Goodson-t kellett helyettesítenie.

lions_def.jpg

- A védelem egy összeszedett fumble mellett mindössze 257 yardot engedett, ami csak 13-mal kevesebb, mint amit a new york-i támadó egység összelapátolt.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr5212880134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása