Magyar New York Giants Szurkolói Blog

McAdoo átadja a play-hívásokat?

2017. szeptember 21. - strider23

Ben McAdoo, csapatunk vezetőedzője a Lions elleni mérkőzés felvételeinek megtekintése után nyilatkozott.

ben-mcadoo.jpg

"Meg kell tanulnunk, hogy nem lehetünk saját magunk ellenségei - kezdte mondandóját Ben McAdoo. Ez volt a legelső gondolat, ami eszembe jutott, miután láttam a mérkőzést. Ez az én felelősségem.
Pánikolni nem fogunk, nem mi vagyunk az első jó csapat, amelyik 0-2-vel kezdett egy szezont. Ki fogjuk hozni mindenkiből a legjobbat, mivel ez New York. Volt két főműsoridős meccsünk két nagyon jó csapat ellen, és ez nem kifogás. Meg kell találnunk a legjobb formánkat, még semmi sincs veszve."

Az előszezonban érkezett a hatszoros ProBowl-er elkapó, Brandon Marshall, valamint a draft első körében egy TE-t húztunk, Evan Engramet. Minden jel arra mutatott, hogy a vezetőség próbálja kiegyenlíteni a védelem és a támadó alakulat közti minőségi és szemmel igen jól látható különbséget. Eddig ennek 2 meccsen 1 szerzett TD lett az eredménye.

"Nem csinálhatjuk újra és újra ugyanazt. Ez őrültség - reagált McAdoo a témára. Az egyszerűen nem működne, ezért ezen a héten is eszközölünk változtatásokat, ahogy a múlt héten is tettük. Talán az e-heti kicsit drasztikusabb lesz majd... ha ez a változás azzal jár majd, hogy át kell adnom a play-hívásokat, akkor ezt is átbeszéljük, megtárgyaljuk."

Odell Beckham állapotának javulása azért ad egy kis reménysugarat. A Detroit ellen, habár nem kezdőként, de legalább visszatért a pályára, amire augusztus első fele óta nem volt példa.

"Ma reggel is kezelésen járt, keményen dolgozik azért, hogy visszatérjen a régi formájához. Hétfő este már egy lépéssel közelebb is került ehhez."

A legtöbb kritikát természetesen a támadófal kapta. Eddig sem volt túl rózsás a helyzet, de Bobby Hart meccs eleji kidőlésével a dolgok csak rosszabbra fordultak. Manninget ötször sackelték, az idei 2 meccs alatt összesen 8-szor. (Csak viszonyításképpen: tavaly összesen 21-szer...)

"Ez egy teljesen más védelem volt - érvelt a vezetőedző. A Dallasnak egy jóval gyorsabban mozgó védőfala van, sokkal agresszívabbak is a játék hívásaik. A legutóbbi meccsen pedig inkább megtermett, fizikálisabb védőkkel kellett megküzdenie a támadófalunknak. Más-más megközelítést kellett figyelembe vennünk."

Majd zárásként a következőket mondta: "Meg kell győződnünk arról, hogy tanulunk a hibáinkból, és találnunk kell egy olyan utat, amelynek segítségével egységes, összetett futball csapat lehetünk. Nagyon sok munkánk és nagyon kevés időnk van vasárnapig."

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr1212880430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása