Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Érdekességek és statisztikák az Eagles otthonában lejátszott mérkőzésről

2017. szeptember 26. - strider23

A New York Giants 2017-es mérlege 0-3-ra módosult a vasárnapi Philadelphia elleni összecsapás után, íme néhány említésre méltó tény és adat.

- A már említett 0-3-as mérleg legutóbb 2013-ban fordult elő a Giants-szel, akkor egészen 0-6-ig meg sem álltak. Szintén 4 éve volt utoljára az is, hogy az NFC East-en belül az első 2 meccset elbukják.

- Az Eagles igazi mumussá kezdi kinőni magát a kékek számára: a legutóbbi 5 vizitből 4 vereség Philadelphiában, az utóbbi 7 találkozó közül pedig hatot abszolvált győzelemmel az Eagles. Ez évi két összecsapás tekintetében elég magas szám.

eagles_def2.jpg

- A Bengals gyakorló csapatából igazolt rookie kicker, Jake Elliott az utolsó 51 másodpercben 2 mezőnygólt is értékesített a zöldek számára. Az utolsó, győztes lövés 61 yardról érkezett. Ez 4 yarddal több, mint amit valaha is rúgtak egy Giants mérkőzésen. Az eddigi Óriások ellen értékesített fieldgoal rekordot Mason Crosby tartotta 57 yarddal 2013-ból.

- Az Eagles 193 yardot szerzett a földön. Ez 2015 december vége óta a legtöbb, amit a Giants D engedett. 

eagles_def.jpg

- A 24 szerzett pont végett vetett egy 8 mérkőzéses (rossz) sorozatnak: legutóbb tavaly novemberben a Browns ellen szerzett 24+ pontot (konkrétan 27-et) McAdoo gárdája. Nyolc játékhéten keresztül mindössze 19 volt az egy meccsen szerzett legtöbb pont.

- A 3 szerzett touchdown is nagy szó, ugyanis ezelőtti négy philadelphiai látogatásunk során sikerült összeszorgoskodni konkrétan kettőt.

- Mind három TD a 4. negyedben született, plusz a mezőnygólunk is. Ilyen utolsó negyedes pontzuhatag legutóbb 2012-ben, a Tampa Bay ellen esett meg, akkor 25 pont került a táblára a záró negyedben. Az a meccs győzelemmel zárult.

- A problémák közé sorolandó, hogy az idei három mérkőzésből ez már a második volt, ahol az 1. félidőben pontot sem sikerült szerezni.

- Eli Manning 35 sikeres passzt hajtott végre 47 kísérletből 366 yardért. Sikeres átadások tekintetében karrierjének 3. legjobb teljesítményét produkálta. (41 az egyéni rekordja egy 2015-ös 49ers elleni mérkőzésről.) Ez a produktivitás az NFL örökranglista 6. helyére (4158 completion) repítette Eli-t, John Elway és Dan Marino közé.

eagles_eli.jpg

- Manning-et viszont nem sikerült sackelni! Erre legutóbb pont a tavalyi philadelphiai kitérő alkalmával volt példa. (Ergo a hiba az Eagles védelmében keresendő, ne értékeljük túl a támadófalunkat...)

- Odell Beckham Jr. végre kezdőként játszott, hát akkor gyorsan fel is állított egy új NFL-rekordot: vasárnapi 9 elkapásával már karrierje során 301-nél jár 45 mérkőzésen. Anquan Boldin-t taszította le a trónról, akinek 47 meccs kellett 300 elkapáshoz.

eagles_obj.jpg

- Sterling Shepard is egyéni karrier-csúcsot döntött a 133 yardjával. Tavaly élete második NFL mérkőzésén szerzett 117-et. 

- Keenan Robinson is visszatért, miután az első két Giants meccset kénytelen volt kihagyni: 10 szereléssel a defense legjobbja volt ebből a szempontból. Landon Collins 9 szereléssel végzett mögötte, viszont egy kiharcolt fumble is fűződik az ő nevéhez.

- Calvin Munson (LB) másodszor kezdett BJ Goodson helyén. Ezzel ő a legutóbbi Giants rookie free agent linebacker, aki egymást követő meccseken a kezdőben kapott helyet. Legutóbb ezt Mark Herzlich mondhatta el magáról 2011-ben.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr2112898824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása