Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Érdekességek és statisztikák a Tampa Bay elleni meccsről

2017. október 03. - strider23

A 2017-es alapszakasz 4. fordulójában újabb vereséget szenvedtek kedvenceink a Tampa Bay Buccaneers otthonában. Íme néhány említésre méltó adat a mérkőzésről és a játékosokról.

- A 0-4-es kezdés legutóbb 2014-ben fordult elő a Giants-szel (akkor 0-6 lett a vége).

- Ahogy a múlt héten is, most is egy utolsó másodperces field goallal sikerült vereséget szenvedni.

- Igazi kuriózum, hogy az 1974-es New England elleni mérkőzés óta most fordult elő először, hogy a Giantsnek nem volt (az ellenfél által elkövetett szabálytalanságból fakadó) elfogadott büntetése a játékidő alatt.

- Futásban új 2017-es rekordot állított fel a csapat, most 91 yardot sikerült szerezni futójátékból. (Minimum ennyit kéne hozni minden meccsen, de tényleg nagyon minimum. -szerk.)

- Gallman, az idei 4. körös választásunk élete első NFL meccsét játszotta vasárnap, amit 11 futással zárt, ezzel a RB-k között ő cipelte legtöbbször a lasztit. Földön 42 yardot szerzett, elkapásból két részletben 8-at, ebből az egyik rögtön az első touchdown-ját is jelentette profi karrierje kezdetén.
tampa3.jpg

- A támadófal nem engedélyezett sack-et az ellenfél védőinek, valamint az offense nem adott el egyetlen egy labdát sem. Ilyen statisztikával meccset legutóbb 2009-ben (vs. Eagles) sikerült elveszíteni.

- Viszont ebben az alapszakaszban már másodjára fordult elő az Óriásokkal, hogy labdát sem sikerült szerezni az ellenfél hibáját kihasználva (0 INT, 0 fumble).

- Landon Collins volt ismét a legeredményesebb védőjátékos hét szereléssel, és két hatástalanított passz-kísérlettel. A Giants egyetlen végrehajtott sack-jén JPP és DRC osztozott.
tampa4.jpg

- Eli Manning 49-szer passzolt a meccsen, az elmúlt négy mérkőzéseket tekintve ez eddig a legmagasabb szám. 30-at sikeresen juttatott el ezek közül az elkapókhoz, ezekből 288 yardot sikerült szerezni (2 TD, 0 INT). Ez a yard mennyiség előzéshez segítette őt az NFL-örökranglistáján: 49.327 yarddal megelőzte a Hall of Famer Warren Moon-t, átvéve a 7. helyet a listán.

- A Giants legelső TD-jét Manning szerezte egy 14 yardos futásból. Ez karrierje 6. ily' módon szerzett touchdown-ja volt, és nem mellesleg a leghosszabb is!  A legutóbbit amúgy 2014 szeptemberében a Redskins ellen szerezte. Paul Perkins-szel egyetemben a leghosszabb Giants-futással ők ketten zárták a meccset.
tampa1.jpg

- Odell Beckham vitte az elkapók között a prímet: 7 elkapása volt 90 yardért, ebből az egyik játéka 42 yardot ért.

- Aldrick Rosas szerzett egy 30 yardos mezőnygólt, viszont karrierje első hibáját is elkövette, amikor egy 43 yardos kísérletet hibázott el elég csúnyán.
tampa2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr3712924353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása