Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Sérültjeink helyzete

2017. október 06. - Asbee

Nemcsak a mérlegünk, hanem a sérültjeink listája is egyre rosszabbul néz ki. Két játékosunk biztosan nem lehet ott vasárnap, név szerint Weston Richburg és Paul Perkins. Előbbi a nagyobb érvágás, hiszen Perkins nem nagyon találja a ritmust idén. A futónk a Buccaneers ellen elszenvedett bordasérülés miatt dőlt ki. A helyettese Wayne Gallman és Orleans Darkwa lehet. Richburg agyrázkódást szenvedett és nem térhetett még vissza. Számítani lehetett erre, hiszen aktiváltuk Jon Halapio-t a gyakorlócsapatból.

Hetek óta a vállával szenved Jason Pierre-Paul, ami magyarázatot adhat a gyenge játékára. Az önbizalmával nincs gond, azt nyilatkozta, hogy játszani fog a Chargers ellen is. Rosszabb a helyzet Olivier Vernon esetében, aki idő előtt ott is hagyta a Tampa Bay elleni összecsapást. Kérdéses a hétvégi játéka is. Avery Moss (váll) és John Jerry (combhajlító izom) is felkerült a sérültlistára.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr1012935411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása