Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Érdekességek és statisztikák a Denver Broncos elleni mérkőzésről

2017. október 18. - strider23

A 2017-es szezon 6. játékhetén megszerezte kedvenc csapatunk az első győzelmét. Íme hát néhány említésre méltó tény és adat a vasárnapi meccsel kapcsolatban.

broncos4.jpg

- A Giants 32-szer hívott futó játékot 148 yardért. Ez egy egészségesnek mondható 4,6 yardos átlagot eredményezett futásonként a meccs végére. Orleans Darkwa 117 yardot szorgoskodott össze 21 próbálkozásból. Természetesen mindkét szám karrier-csúcs az ő esetében.

- 2013. nov. 24-e óta (vs Dallas) ez volt az első olyan meccs, ahol több futott yardot sikerült összehozni, mint passzoltat. (Az a mérkőzés egyébként 24-21-es vereséggel zárult.)

- Eli Manning 19 alkalommal passzolt, ebből 11 kísérlet volt sikeres. Ezekből 128 yardot sikerült szerezni, mindemellett háromszor sackelték az ellenfél védői.

broncos2.jpg

- Egyedül Roger Lewis Jr. és Tavarres King rendelkezett elkapással a Giants wide reciever-ek közül. Ők is mindössze 1-1-gyel (!!!). Ilyen legutóbb 2006. dec. 24-én fordult elő Giants elkapókkal: akkor Plaxico Burress, Tim Carter és Sinorice Moss zárt mérkőzést fejenként egyetlen elkapással. Az a meccs egy 30-7-es vereség volt a New Orleans Saints-től.

- Amíg az Óriások a földön haladtak szépen a győzelem felé, addig a Broncos a levegőben próbálta megfordítani az eredményt. A denveri QB, Trevor Siemian 50 alkalommal passzolt: 29 sikeres passzból 376 yardot hozott össze, valamint 1 TD-t és 2 INT-et (amiből egyet Janoris Jenkins touchdown-ra hordott vissza).

- Passz játékkal megverni a Giants-et hagyományosan nem jó választás: 1970 óta a csapat mérlege 50-nél több alkalommal passzolni szándékozó csapatok ellen: 18-2-1.

broncos_3.jpg

- Amíg a támadók sikeresen hajtották végre a futójátékokat, addig a védelem rendre megállította a Broncos hasonló próbálkozásait: 46 yardon sikerült tartani a denveri futásokat, 17 próbálkozásuk 2,7-es átlagot eredményezett mindösszesen.

- McAdoo irányítása alatt a csapat mérlege 2-9, amikor 100 yard fölé engedték az ellenfél futóit. 10-1 a mérleg, amikor nem engedték őket 100 yard fölé...

- Manning a 207. meccsét játszotta a "Big Blue" mezében, ezzel holtversenyben második a Giants örökranglistáján Howard Cross-szal. Zak DeOssie a 162. ilyen meccsét tudhatja maga mögött, ezzel feljött a 15. helyre, szintén holtversenyben, Rosie Brown-nal.

- A védelem 4-szer sackelte Siemiant, ebből JPP 3-at szerzett.

broncos_1.jpg

- A Giants és a Broncos is blokkolt 1-1 field goal kísérletet; ehhez hasonló legutóbb 2008 decemberében fordult elő egy Eagles elleni mérkőzésen.

- A most vasárnapi Seattle elleni meccs után csapatunk bye weeken lesz. A New York Giants az egyik legsikeresebb csapat a bye week előtti meccsek tekintetében (20-8 - 0,714%).

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr8913016096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása