Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Jenkins büntetése - reakciók

2017. november 01. - MyG

Janoris Jenkinst megbüntette McAdoo edző - ez egyfajta erőjáték. 

A Giants szurkolók dühösek, igazán dühösek. Haragjukat kimutatják a twitteren is és ez a düh elsősorban Ben McAdoo vezetőedzőre irányul, aki láthatóan elvesztette a csapat támogatását. Néhány reakció és néhány részlet arról, miért is lett megbüntetve Jenkins.

Jordan Ranaan: "Janoris Jenkints megbüntették a csapatszabályok megszegéséért. Nem tért vissza időben a by weekről."

Dan Duggan: "McAdoo korábban azt mondta, hogy Jenkins hétfőn felmentést kapott személyes okból. Most azt mondja, hogy nem beszélt vele."

Patricia Traina: Gyakorlatilag megismétli Dan Duggan megállapitását.

Jordan Ranaan: "Meg kell jegyezni, hogy Jenkins a by week egy részét születésnapja ünneplésével töltötte. A Giants azt állítja, hogy keddig nem hallottak róla."

Ranaan: "Azt is meg kell említeni, hogy nem ez az első eset, amikor Jenkins korábban megy el és később tér vissza a by weekről."

Giants Daily: "Janoris Jenkinst megbüntették, inaktív lesz vasárnap, a Rams elleni meccsen. McAdoo elvesztette az Öltözőt."

Giants Daily: "Nem kell mentegetni a játékosok viselkedését, de ezek mind annak a jelei, hogy a csapat fegyelmezetlen, aluledzett és rosszul irányított."

Hawk, GiantInsider: "Mi a pokolnak kell még történnie, hogy a Giants vezetése felismerje, elvesztették a kontrollt a csapat felett?"

Reese's and Coffee: "Nekünk van az egyik legjobb DB csapatunk a ligában Jenkinssel, DRC-vel és Collinssal és egyikük sem tiszteli az edzőt."

Reese's and Coffee: "Ennél a pontnál nem tudom, melyik szervezet rosszabb a hazudozásban, a Trump adminisztráció vagy a McAdoo-Reese csapat."

GiantInsider: "Ez egy szappanoperai fordulat, ahogy megbüntették Jenkinst. Kíváncsian várjuk a következő epizódot."

Ryan Disdier: "McAdoo edző, mi történt a csapatszellemmel?"

Ben McAdoo: "Csapattagként vannak sztenderdek, vannak felelősségek és kötelezettségek. "Ha nem teszünk eleget ezeknek a kötelezettségeknek, akkor annak következményei vannak. Ahogy már mondtam korábban, nem szeretem a csapatfegyelmet nyilvánosan megtárgyalni. De vannak olyan helyzetek, amikor ez elkerülhetetlen és ez az a helyzet."

"Sem én, sem az edzői stáb többi tagja nem hallott semmit Jackrabbit-ről. Nem beszéltem vele közvetlenül kedd reggelig."

Jenkinst kedden tájékoztatták a büntetésről. McAdoo azt mondta, hogy a döntést felül fogják vizsgálni a következő hét elején.

Geoff Magliocchetti: "Nocsak' A Giants legalább csinál valamit a trade határidőig?"

Az utolsó, Giants Daily által jegyzett tweetben egy összeomló épület GIF látható, ezzel a szöveggel: "A Giants McAdoo alatt, most."

via GIPHY

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr413129062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása