Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Regular season week 9: Rams 51 Giants 17

2017. november 05. - Asbee

Az idei legrosszabb játékot bemutatva hazai pályán szenvedtünk súlyos vereséget a Los Angeles Rams ellen. Végig alárendelt szerepet játszottunk és az egyéni hibákat sem sikerült elkerülni, így gyakorlatilag egy percig sem volt esélyünk a győzelemre.

Már korábban is írtam, hogy felesleges itt elemezni bármit is, ez egy ilyen szezon. Azt azonban továbbra is borzasztó volt nézni, hogy az egyéni hibáknak köszönhetően a jól felépített dolgokat is sikerült lerombolni. Az elején remek futójátékot tudtunk bemutatni, először azonban Eli Manning, majd Wayne Gallman mutatott be egy-egy fumble-t és mindkét alkalommal az ellenfélnél kötött ki a labda. Pedig nem volt rossz Mike Sullivan terve, sikerült végre sokat birtokolni a játékszert, de a védelem hanyatlása miatt a Rams tökéletesen kihasználta a megszerzett labdákat. Sajnos a támadókról sem sok jót lehet írni. Eli Manning pontatlan volt, több hosszú átadást is elhibázott. Elég hamar változtatni kellett a stratégián, hiszen az eredmény utáni rohanás ezt követelte meg és egy idő után a futójáték is egyre döcögősebbé vált. A támadófal a szokásos felemás játékát hozta. Több alkalommal is jól nyitották meg az útvonalat a futóknak és Manninget is meg tudták védeni, viszont számos elhibázott játékot is láthattunk tőlük. Az offense-ből három játékos hozta azt amit tud, név szerint Evan Engram, Sterling Shepard és Tavarres King. Engram és King szép touchdownt szerzett, Shepard pedig szorgosan hozta a yardokat. Jelen pillanatban nem várhatunk el tőlük többet.

A védelmet totálisan sikerült lezülleszteni. Szkeptikusan fogadtam azokat a véleményeket, amelyek Steve Spagnuolo-t szerették volna ideiglenes head coach-nak, hiszen a szezon korábbi részében sem volt olyan harapós a defense mint tavaly. A másik ok, hogy vezetőedzőként 10-38-as mérlege van Spagnuolo-nak. Sérülések ide, kevés motiváció oda, de ilyen enervált teljesítménnyel nem lehet pályára lépni. Főleg Landon Collins volt csalódás, akit szinte kipécézett magának a Los angeles-i offense és sorra engedte a nagy játékokat. A pass rush-on meglátszott Olivier Vernon és Kerry Wynn hiánya, nem sikerült sacket szerezni. Robert Woods 3rd & 33-nál szerzett 52 yardos TD-t, Sammy Watkins pedig egy 67 yardos, szintén 6 pontot érő elkapást mutatott be. Legalja. Nem csoda, hogy Ben McAdoo elégedett lehetett a hét folyamán bemutatott teljesítménnyel, ez ellen a védelem ellen a mi sebesült offense-ünk is legalább 30 pontot szerzett volna.

A special team tette fel az i-re a pontot. Volt egy blokkolt Brad Wing punt, Alrick Rosas pedig nagyon inkonzsztens. Ugyan szép teljesítmény az 50 yardos mezőnygólja, de ezután volt egy kicsivel rövidebb kísérlete amit elhibázott.

Szerintem senkinek sincs már vérmes reménye, de ezzel a játékkal csak a még kilátogató szurkolókat sikerült alázni. Számos olyan mérkőzésünk lesz még idén, ahol a Giants szimpatizánsok eladogatják majd a vendégeknek a jegyüket, ezzel pedig megszűnik a hazai pálya is. Ha a jövő héten sikerül veszíteni a 49ers ellen, akkor jó esélyünk lehet az 1/1-es választási jog megszerzésére is.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr6113187362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása