Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Továbbra is sok a sérültünk

2017. november 05. - Asbee

Számos problémával küzdünk idén és ugyan nem a sérülések az elsődleges ok a sikertelenségnek, de számos kulcsjátékosunk kimaradása sem segít a mérleg javításán. Arról már olvashattatok, hogy Janoris Jenkins eltiltás miatt nem lehet ott vasárnap, Weston Richburg pedig IR-re került az agyrázkódása után.

Elsősorban a védelmet érte komoly csapás, hiszen továbbra sem jött helyre Olivier Vernon bokája, így az oldalvonal mellől fogja végignézni a mérkőzést. A linebacker sornak is lesz két hiányzója, Jonathan Casillas mellé feliratkozott B.J. Goodson is. Kerry Wynn sem lesz ott, vissza is tért Devin Taylor, valamint a gyakorlócsapatból aktivált Jordan Williams is kaphat némi lehetőséget. Kérdéses Donte Deayon játéka, így Williams-hez hasonlóan Tim Scott is a pályán találhatja magát.

A támadófalon is újra változtatni kell, hiszen Justin Pugh sem lesz ott a Rams ellen. A helyére valószínűleg Bobby Hart tér vissza, a két csere pedig Chad Wheeler és Jon Halapio lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr513184790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása