Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Ben McAdoo: nincs mit tenni a névtelen nyilatkozatok kapcsán

2017. november 10. - zedonbass

forrás: bigblueview

Miután egy névtelen játékos kritizálta a New York Giants vezetőedzőjét, Ben McAdoot az ESPN egyik riporterének, úgy nyilatkozott, hogy a nála mindig nyitva az ajtó és nincs mit tennie, mivel nem ismeri a forrást.

 

"Mindenekelőtt alapelvem, hogy az ajtóm mindenki előtt nyitva áll. Vagyis bármelyik játékos elmondhatja a magáét szemtől szemben" - mondta McAdoo. "Az elmúlt hetekben sokat beszélgettünk, ennek örülök. Ugyanakkor nehéz olyan játékosnak segíteni, aki nem adja a nevét a szavaihoz. Vagyis akinek segítségre van szüksége, forduljon hozzám, és állok rendelkezésére."

"Az edzőtábor első napján összegyűlünk, és elmondom, mi a különbség a nyavalygás és a panaszkodás között, mivel számomra fontos a különbség. Senki se szeret olyannal dolgozni, akinek folyton valami gondja van. Ez árt a csapatnak, a hangulatnak, és nem mozdítja elő a fejlődést sem. Ugyanakkor mindegyik játékosban lehet egy nyavalygó. Ha van, azt megértem, mert máskülönben valamit rosszul csinálok."

Az edző csütörtökönként általában nem nyilatkozik, de a körülményekre való tekintettel most megtette.

McAdoo azt mondta, hogy nem beszélt a riportról a játékosokkal.

"Miféle riport? Egy névtelen nyilatkozat? Nem tudom, kihez forduljak, mivel nem adta hozzá a nevét. Közöljék a játékos nevét, és én tudni fogom, kinek van szüksége segítségre, és segítek is. Nem vonom kétségbe a hitelességét, csak nem tudom, kitől származik, és addig nem tudok mit tenni."

Arra a vádra, hogy a közelmúltban gyakrabban ró pénzbüntetést a játékosokra, McAdoo azt felelte: "Nem én büntetem a játékosokat, hanem ők magukat. Vannak szabályaink, amelyek nem fognak megváltozni, és nem lehet megúszni a felelősségre vonást."

Azt is megkérdezték McAdootól, hogy aggódik-e a helyzet öltözőbeli hatása miatt.

"Úgy vélem, tehetséges és hiteles emberek vannak az öltözőben. Elmondtam már egyszer, sőt ezerszer, hogy bízom a srácokban. Aki segítségre szorul, jöjjön hozzám" - mondta.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr5813231271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása