Magyar New York Giants Szurkolói Blog

A 49ers elleni sérültjeink

2017. november 11. - Asbee

Számos játékosunk bajlódik sérüléssel, a Los Angeles Rams ellen többen is az oldalvonal mellől nézték végig a mérkőzést. Ugyan javult némileg a helyzetünk, de a linebacker sor így is foghíjas lesz.

B.J. Goodson, Devon Kennard és Keenan Robinson sem lehet ott San Francisco-ban, így nem csoda, hogy a héten visszahoztuk a tavaly nálunk járt Kelvin Sheppardot. Calvin Munson és Jonathan Casillas játéka kérdéses, így van rá esély, hogy számottevő időt töltsön a pályán Sheppard.

Optimistább hírek vannak a védőfallal kapcsolatban, hiszen ha limitáltan is, de visszatudott térni az edzésekbe Olivier Vernon és Kerry Wynn is, a játékuk egyelőre kérdéses. Nagy szükség lenne rájuk, hiszen Jason Pierre-Paul egyedül kevés, az újonc Avery Moss-nak pedig minden segítség jól jön (igaz eddig teljesen elégedettek lehetünk vele).

Az eltiltása után visszatért Janoris Jenkins, Donte Deayon azonban szinte biztosan hiányozni fog. JPP is kihagyott egy napot, igaz az ő hiányzása nem a sérülések miatt volt és nem is szerepel már a sérültlistán. Szerencsére Justin Pugh sem, újra játszani tud a legjobb falemberünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr6513236883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása