Magyar New York Giants Szurkolói Blog

A tulajdonosok közleménye

2017. november 14. - MyG

John Mara és Steve Tisch, csapatunk tulajdonosai, az alábbi közleményt adták ki, válaszul a médiában az 1-8-as rekorddal, az elmúlt két heti verséggel a Rams és a 49ers ellen, valamint a vezetőedző, Ben McAdoo státuszával kapcsolatban felmerült kérdésekre:

"Ben McAdoo a vezetőedzőnk és mi támogatjuk őt. Egy különösen csalódáskeltő szezon közepén vagyunk. Szereplésünk a szezonban, főleg az elmúlt két hétben, megbocsáthatatlan és csalódást keltő. Megértjük, hogy szurkolóink elégedetlenek azzal, ami történik, de senki nem elégedetlenebb nálunk."

"Tervünk az, amit mindig is tettünk. Nem magyarázunk amíg a szezon tart. A mi felelősségünk, hogy meghatározzuk az okokat, amik a gyenge szerepléshez vezettek és az idény végén, annak teljességében értékeljük a 2017-es szezont. Akkor hozunk döntéseket arról, hogyan tudunk előre lépni."

Hát... Egy valaki biztos van, aki elégedetlenebb, Mr. Mara és Mr. Tisch....

john-mara-steve-tisch.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr4213267627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása