Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Érdekességek és statisztikák a 49ers elleni mérkőzésről

2017. november 14. - strider23

Vasárnap este ismételten vereséget szenvedett kedvenc együttesünk, ezúttal az eddig nyeretlen San Francisco 49ers csapatát "tették naggyá". Íme néhány említésre méltó adat a meccsel kapcsolatban.

- A Giants sorozatban a harmadik összecsapását vesztette el, ezzel az idei mérlegük 1-8-ra módosult. Ez 1980 óta a legrosszabb kezdés az első 9 meccset figyelembe véve.

- 1966 óta ez volt az első olyan veresége az Óriásoknak, amit egy nyeretlen, és legalább 9 vereséggel álló csapattól szenvedtek el.

- Eli Manning sorozatban a 208. meccsén lépett kezdőként pályára, ezzel pedig beérte bátyját a 2. helyen az NFL örökranglistáján. Manning 2004. november 21-e óta folyamatosan a kezdő irányítónk. A rekordot Brett Favre tartja 297 egymást követő kezdéssel.

niners1.jpeg

- A támadók 374 yardot szereztek, ez csupán a 2. legtöbb ebben a szezonban. Szeptember 24-én az Eagles ellen sikerült 415 yardot összeszedni. A 49ers 474 yarddal az eddigi legnagyobb csapást mérte ebben a tekintetben a kékek védelemére idén.

- A Giants védelme zsinórban a második meccsén nem mutatott be egyetlen sacket sem. Mindemellett sikerült egy fumble-t és interception-t szerezniük.

- Garett Celek (49ers) egy 47 yardos TD-t szerzett. Az idei szezon összes meccsén volt min. 1 kapott TD, amit az ellenfél egyik tight end-je szerzett.

- Sterling Shepard karrier-csúcsot jelentő 11 elkapást mutatott be. Tette mindezt 142 yardért. Evan Engram 6 passzt húzott le 31 yardért és 1 TD-ért. A rookie tight end legutóbbi 4 mérkőzésén szerzett touchdownt.

niners2.jpeg

- Olivier Vernon 3 kihagyott meccs után visszatért, és rögtön meg is szerezte karrierje első (!) interception-ét.

- Darkwa 14 futásból 70 yardot szorgoskodott össze, valamint értékesített egy 2 pontost is a mérkőzés végén. Ez a 2 pontos kísérlet az első sikeres Giants-próbálkozás 2015. október 4-e óta.

niners4.jpeg

- Goodwin (49ers) 2. félidei 87 yardos TD-je 2000. október 17-e óta a leghosszabb elkapásnak számít, amit az Óriások védelme engedett.

- A Frisco puntere eddig 52-szer puntolt ebben a szezonban, amivel vezeti ezt a listát. A Giants ellen mindössze egyszer kellett pályára lépnie...

- Aldrick Rosas 3 kísérletből 2 mezőnygólt értékesített. Sorozatban a negyedik mérkőzésén hagyott ki legalább 1 FG-kísérletet.

niners3.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr4813275301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása