Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Néhány PFF érdekesség

2017. november 21. - Asbee

Érdekes mérkőzést láthattunk, hiszen a forduló egyik legnagyobb meglepetése volt a Kansas City Chiefs elleni hosszabbítás utáni győzelmünk. Az eddig motiválatlanul játszó védelem a tavalyi évet idézte, a támadók pedig hiába gyengélkedtek majdnem végig, amikor szükség volt a nagy játékra akkor abszolválták is. Jöjjön néhány adat.

Elsőként Landon Collins-t kell megemlíteni, talán nála volt a leglátványosabb a javulás. 14 szerelést és 1 interceptiont írhatott fel magának, a végső értékelése pedig 94,2 lett. 7 átadás ment az irányába, ebből pedig hármat engedélyezett, mindössze 3 yardért... Alex Smith (és Travis Kelce) 10,7-es passer ratinget produkált ellene. Eddig 86,5-ös összesített értéke van idén, amivel a 9-dik a safety-k között. A tavalyi száma 92,5 volt.

Kirobbanó éve van Orleans Darkwának, aki eddig nem sok esélyt kapott az elmúlt években. Hol más futót erőltettünk, hol sérült volt és ugyan korábban is szép dolgokat mutatott a pályán, de idén is komoly harcot kellett vívnia minden egyes snapnél. Végül az edzői stáb makacssága ellenére legyűrte Paul Perkins-t és meg is hálálta a bizalmat:

Elit játékossá vált 2016-ban Snacks Harrison, idén pedig azon kevés játékosaink közé tartozik, aki a gyenge mérleg ellenére is száz százalékot nyújt. A futójáték ellen még mindig az egyik legjobb defensive tackle a ligában és ezt megmutatta a Chiefs ellen is. Ugyan Dalvin Tomlinson nincs ekkora rivaldafényben, de eddig telitalálatnak bizonyult a kiválasztása. Annyira nem domináns, mint Harrison, de ennél többet nem várhatunk el egy második körös újonctól.

És végül a slusszpoén:

Ereck Flowers egyetlen sacket sem engedélyezett a 2. hét óta. Ez 318 snapet jelent és a második leghosszabb sorozat a ligában. A szurkolók is egyre jobban elismerik a játékát és ugyan a korábbiakban rászolgált a kritikára, de ha így folytatja a szezon hátralévő részében, akkor ha vakoldali tackle-ként nem is, de a fal túloldalán lehet még jövője.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr4313345303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása