Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Érdekességek és statisztikák a Chiefs elleni mérkőzésről

2017. november 22. - strider23

Kedvenceink megszerezték idei második győzelmüket vasárnap este a jelenleg mély kómában lévő, ám annál jobb erőkből álló Kansas City Chiefs ellen. Íme néhány említésre méltó adat az összecsapásról.

- Manning sorozatban a 209. meccsén lépett a gyepre kezdőként, átvéve ezzel a 2. helyet a bátyjától az NFL örökranglistáján.

chiefs1.jpg

- A csapat mérlege 14-2 azokon a mérkőzéseken, amikor Eli Manning kezdett, ám nem dobott egyetlen TD-t sem.

- Mindkét együttes hívott olyan játékot, amiben nem az irányítójuk passzolt. A különlegessége ennek az, hogy mindkét passzból interception lett. Ilyen legutóbb 1973. nov. 11-én fordult elő NFL meccsen.

- Shane Smith (FB) és Chad Wheeler (RT) is kezdőként lépett pályára. 1976 novembere óta az első alkalom volt, hogy két draftolatlan rookie is kezdhetett az offense-ben.

- Egyik csapat sem passzolt TD-t a meccsen. Erre legutóbb 4 évvel ezelőtt az Eagles ellen volt példa, amikor 15-7 arányban nyertek az Óriások 5 mezőnygóllal. A Philly egyetlen touchdownja egy rossz Zak DeOssie long snap megszerzése volt a Giants célterületén belül.

- Vasárnap a kékek beállították az idei futások számának rekordját is, megint 32 próbálkozás volt a földön. A másik ilyen meccs, igen, a Broncos ellen volt.

- McAdoo irányítása alatt a Giants 3-4-re áll azokon a meccseken, amiken a támadófal nem engedett sack-et az ellenfélnek.

- Habár kihagyta egyetlen extra pont-kísérletét, de legalább megszakadt a 4 meccse tartó field goal rontási sorozata Rosas-nak.

chiefs3.jpg

- A Kansas City tight end-je, Travis Kelce 109 yardot szerzett elkapásaiból. Touchdownt viszont nem tudott szerezni, így megszakadt azon 10 meccs óta tartó sorozat, amikor az Óriások védelme min. 1 TD-t engedélyezett az ellenfél valamelyik TE-jének.

- Ebben a szezonban a Giants 2-0-ra áll, amikor az ellenfél valamelyik játékosa 100 elkapott yard fölé jut, míg 0-2, amikor egy futó legalább 100 yardot szerez ellenük a földön.

- A védelem idén két alkalommal is 3 labdaszerzést mutatott be egy mérkőzésen belül - igen, a Broncos és a Chiefs ellenében.

- Kennard megszerezte a védelem első sack-jét a 7. forduló óta. Landon Collins pedig szerzett egy INT-et és 15 szerelésével vezette is a csapatot ebben a statisztikában.

chiefs2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr7413347683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása