Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Már a héten kinevezhetik Dave Gettlemant

2017. december 11. - Asbee

Ha igazak a hírek, akkor előrehaladott állapotban van a következő general managerünk felkutatása. Rögtön Dave Gettleman lett az egyik favorit és jelen pillanatban úgy néz ki, hogy ő lesz a befutó. Korábban hosszú évekig volt a csapatunk tagja, így nem lenne új számára a környezet. Ezután a Carolina Panthers GM-e lett, ahonnan viharosan távozott.

Ott remek csapatot rakott össze, két évvel ezelőtt Super Bowlt játszott a Panthers. Ugyan nem neki voltak a legjobb draftjai a ligában, de nem is választotta ki rosszul az újoncokat. A játékosokkal kapcsolatos döntéseket általában jó érzékkel hozta meg, például egyértelműen jobb választásnak tűnik Luke Kuechly megtartása Josh Norman marasztalásánál. Első pillantásra úgy tűnik, hogy sokkal jobban figyelembe vette a hiányposztokat mint Reese és több figyelmet szentelt a vezetőedző kívánságainak. A kirúgásáról még mindig nincs pontos infónk, több dolgot is pletykálnak az üggyel kapcsolatban. Valószínűleg a túlzott makacssága is hozzájárult a kirakásához, de carolinai vélemény alapján a mostani GM inkább csak bábként van jelen...

Nem biztos, hogy ő lenne a legjobb választás a posztra és abban sem vagyok biztos, hogy már rögtön ki is nevezném őt, de én személy szerint együtt tudnék élni ezzel a lépéssel.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr9213471985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása