Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Karnyújtásnyira az 1/2

2017. december 19. - Asbee

Minden gyengén szereplő csapat szurkolói epekedve várják az előttük álló draftot, hiszen a rossz szereplés általában remek pozíciót is jelent a játékosbörzén (kivéve ha eladtad a picked). Sajnos a mi szezonunk sem úgy alakult ahogy azt vártuk és a Super Bowl érában az eddigi leggyengébb évünket éljük meg. Ez a hanyatlás pedig komoly változásokkal járhat.

A 2-12-es mérlegünk azt jelenti, hogy jelen pillanatban az első kör második választásával húzhatjuk ki a csapat nagy reménységét, amely nagyon ritka egy ilyen sikeresen működő franchise történetében. Ebben az Arizona Cardinals lehet a következő segítségünk, akik 6-8-cal állnak, de az irányítóikkal kapcsolatos mizéria miatt akár két vállra is fektethetjük őket. Az évet a Redskins ellen zárjuk, akik ellen borzasztó összecsapást kellett már végigszenvednünk. A papírforma természetesen az újabb két vereség, de azon se lepődjünk meg ha valahogy becsúszik a harmadik győzelmünk.

Az elmúlt két hétben a többi franchise-nál némileg átíródott a helyzet, hiszen a 49ers egymás után gyűjti be a győzelmeket és a Broncos is kozmetikázott a mérlegén. Előbbi négy, utóbbi öt győzelemmel áll, egyedül a Colts tudott csak háromszor nyerni. A Ravens otthonában próbálhatnak meg javítani, akik a rájátszásért küzdenek, így nagyobb motivációjuk van Flacco-éknak. Ellenben a Texans-on is kifogtak a sérülések és egy tét nélküli csoportmérkőzésen akár a győzelem is összejöhet az Indianapolis-nak.

Nem kell hozzá nagy jóstehetség, hogy megállapítsuk, mi vagyunk a legesélyesebbek az 1/2-es pickre. Persze ez még nem jelenti azt, hogy így is lesz, az Indianapolis is képes bárkit alulmúlni. Az ő irányítójuk még hosszú hosszú évekig Andrew Luck lesz, így nincs szükségük QB-ra, ami azt is eredményezheti, hogy elkezdik árulni a választási jogot. Ekkor az is előfordulhat, hogy mi leszünk a cserepartnerek, de akár más is feljöhet a második helyre. Emlékezzünk csak a legutóbbi draftra, akkor egy papíron lényegesebb gyengébb felhozatalnál lépett egyet előre a Bears és húzta be Mitch Trubisky-t.

Nagyon sok idő van még a leendő újoncok kiválasztásáig és számos dolog fog történni addig az NFL-ben, szóval jelen pillanatban csak jósolni tudunk. Az azonban biztos, hogy nagy esély van egy QB érkezésére, hiszen vészesen közeledik az idő, hogy megtaláljuk Manning utódját. Utoljára 1981-ben választottunk ebben a pozícióban és akkor Lawrence Taylorra esett a választás. Ha csak fele olyan sikeres lesz ez a játékos mint LT, már akkor nagyon boldogok leszünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr3813511793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása