Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Megvan Eli utódja?

2017. december 21. - Asbee

Érdekes interjút olvashattunk csapatunk két klasszisától, Landon Collins-tól és Dominique Rodgers-Cromartie-tól, akiket arról kérdeztek, hogy draftolnák-e valamelyik top irányítót.

"Semmiképp sem. Nagyon jó lesz Davis, higgyetek nekem". -mondta Collins.

DRC is egyetértett vele:

"Ő a fiatal Eli. Röhögtem az edzéseken, hogy miért csinálja egy az egyben azt mint ő? Mi van vele? Egyértelművé vált, hogy tanulni szeretne tőle, úgy akarja csinálni a dolgokat, mint Eli."

Érdekes dolgok ezek, hiszen eddig nem sokat hallottunk Davis Webbről. A scouting teamben próbálkozott az edzéseken, ezen a héten azonban már több munkát kapott. Azt eddig is tudtuk, hogy a szorgalmával nincsen baj és az egyetemen is azok közé a játékosok közé tartozott akik szívesen elemezték a videókon az ellenfeleket. Kérdés, hogy ez elég lesz-e az NFL-ben, ennél azért sokkal több kell ahhoz, hogy valakiből jó QB legyen. Olyan pozícióban leszünk a 2018-as drafton amelyre remélhetőleg nem kerül sor a közeljövőben, így ha esélyünk lesz draftolni valamelyik remek irányítót akkor lépni kell. Érdekes döntés lenne, ha Webbre várnánk, emlékezzünk vissza korábban a Carolina Panthers is behúzta Cam Newtont és sokkal jobban jártak vele, mint Jimmy Clausennel jártak volna...

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr5213517287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása