Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Pat Shurmur lesz az új head coach

2018. január 15. - Asbee

Ugyan hivatalos döntésről még nem beszélhetünk, hiszen amíg a Vikings a rájátszásban van addig nem történhet meg az aláírás, de a sajtóértesülések szerint Pat Shurmur megegyezett a csapatunkkal, így ő lesz a vezetőedzőnk a következő szezontól.

Volt már ebben a beosztásban, a Cleveland Browns HC-ja volt két évig (majd egy mérkőzésig ideiglenesen a Philadelphiáé is), ezalatt az idő alatt pedig 9-23-as mérleget produkált velük. Komoly tapasztalata van, 1999-ben került a ligába és megfordult az Eagles-ben, a Rams-ben, a Browns-ban és a Vikings-ban is. Ugyan Chip Kelly ámokfutását ő sem tudta megakadályozni, de kihozta a maximumot Nick Foles-ból. Minnesotában a Norv Turner utódja lett és idén mindenkit elkápráztatott a remek támadójátékkal. A kinevezésével még nagyobb esély lehet egy iránytó draftolására.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr7213578577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása