Magyar New York Giants Szurkolói Blog

East-West Shrine Game "beharangozó"

2018. január 18. - Asbee

Január 20-án kerül megrendezésre az idei East-West Shrine Game, amely a Senior Bowl után a legrangosabb egyetemi "all-star" meccs és rendre számos tehetséget kiválasztanak a drafton is. Természetesen a játékosmegfigyelők is részt vesznek az eseményen.

Közülük csapatunk scoutjai is szép számmal a helyszínen vannak, állítólag velünk egyetemen a Jets és a Broncos figyeli a legnagyobb erővel a tehetségeket. Nemcsak a megfigyelésre, hanem a játékosokkal való találkozásra is lehetőség nyílik ezekben a napokban. A következő prospectekkel sikerült találkozni:

WR Jester Weah (Pitt)
QB Riley Feguson (Memphis)
WR/TE Jordan Thomas (Mississippi State)
LB Chris Worley (Ohio State)

Kentavius Streetért is nagyon odavagyunk:

Nem is csoda, hiszen állítólag minden útjába kerülő falembert szétaláz.

Az atletikus elkapóra, Daurice Fountainre is érdemes lesz odafigyelni:

J:T. Barrettről szintén említést kell tenni, róla biztosan hallottatok már, hiszen az Ohio State irányítója volt, így a lehető legerősebb ellenfelek ellen kellett helytállnia. Urban Meyer általában jól készíti fel a játékosait a profi életre, bár az NFL-ben nem sűrűn válnak be a Buckeyes irányítók.

Olvasgatva a kommenteket lesznek még érdekes játékosok:

Joe Ostman, DE (Central Michigan): 13 sacket szerzett az elmúlt szezonban
Dejon Allen, G/T (Hawaii): mindkét poszton játszott, csak egy sacket engedett '17-ben
Cody O'Connell G (Washington State): 6'8" magas állat, ő az elmúlt két esztendőben engedett csak egy sacket
Nic Shimonek QB (Texas Tech): tavaly egy Pat Mahomes nevű valaki cseréje volt. Idén az ő passer ratingje volt a legjobb a hosszú átadásoknál.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr413586091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása