Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Közös Draftnézés?!

2018. március 21. - Asbee

Az elmúlt években többször is szerveztünk közös meccsnézést. Sajnos a legtöbb esetben a kezdeti lelkesedés nagyobb volt a részvételi számnál, így idén ősszel megpróbálunk ezen változtatni. Ennek lehetne egy remek "bevezetése" az idei draft, amelynek nagyobb jelentősége van mint az elmúlt évek játékosbörzéinek.

A Bowl.hu által rendre szokott szerveződni draftnézés és a Sport TV is közvetíteni szokta az 1. nap eseményeit, szóval ez sem lehet kifogás. Igény esetén megoldható, hogy másnap neten kövessük a 2-3. kört. A május. 1. előtti hétvégéről beszélünk, így itt a lehetőség péntekre kivenni egy nap szabadságot! Pont emiatt merült fel bennem opcióként az is, hogy vasárnap lehetőség lenne egy draftos "afterparty"-ra. Az opciók tehát korlátlanok :)

Készítettem is egy szavazást, amelyben dönthettek, hogy vevőek vagytok-e egy ilyen kezdeményezésre, és ha igen akkor milyen formában vesztek részt rajta.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr9713756924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása