Magyar New York Giants Szurkolói Blog

A JPP trade értéke

2018. március 22. - Asbee

Alec Ogletree megszerzése után egy újabb nagy trade-et ütöttünk nyélbe, elcseréltük Jason Pierre-Pault Floridába. Lássuk a részleteket.

A következő értékek cseréltek gazdát:

Giants adja

Jason Pierre-Paul
4/102

Buccaneers adja

3/69
4/108

Ez azt jelenti, hogy 6 hellyel hátrébb kerültünk a negyedik körben, de a 3/2-es pick mellé a 3/5 is a miénk lett. Gyakorlatilag tehát értékelhetjük úgy a cserét, hogy egy 3. kör elejével gazdagodtunk. Igen korrekt érték egy olyan játékosért, aki a 30-hoz közelít, magas fizetéssel rendelkezik és sokat megélt már a teste a pályán és azon kívül is. A Tampa Bay sem járt rosszul, hiszen még mindig képes a jó játékra JPP, ráadásul tavaly kifizetésre került a 20 milliós garantált tartalom, így annyival kevesebbet kell fizetniük neki és ha nem úgy teljesít, akkor könnyebben meg is szabadulhatnak tőle.

Pénzügyileg nem sok változás lesz idén, mindössze 2,5 millió dollárnyi hely szabadult fel a fizetési plafon alatt, de a következő két évben 27 millió dollárral lettünk "könnyebbek". Ez elősegítheti Odell Beckham Jr. és Landon Collins megtartását is. Azt is érdemes figyelembe venni, hogy könnyen kilóghatott volna James Bettcher 3-4-es rendszeréből, ez pedig megengedhetetlen egy ekkora fizetésű játékosnál.

Üzletileg tehát mindenképp jó döntést hoztunk, de érzelmileg biztosan mindenkinek emészteni kell a trade-et. 2011-ben ő vitte a védelmet a rájátszásba, ha ő nincs akkor most szegényebbek lennénk egy Super Bowl győzelemmel. Azzal is csodát követett el, hogy visszatért a tűzijátékos balesete után, pedig mindenki leírta akkor. Nem tudunk mást tenni, minthogy megköszönjük neki az eddigi szolgálatait és a pályafutása végén visszavárjuk még egy napra New Yorkba!

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr4313767008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása