Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Manning minicamp 2.

2018. április 08. - MyG

Akkor az ígért írás a mini táborról...

A Manning mini camp hagyományos esemény már 2011 óta, amikor Manning testvérek egy nem hivatalos gyakorlást szerveztek a csapattársaknak. Az első években más helyszíneken tartották, de 2013 óta rendszeresen a Duke egyetemen gyakorolnak. Itt a Blue Devils edzője, David Cutcliffe irányításával zajlanak az edzések, így nem sértik meg a vonatkozó NFL szabályokat. David Cutcliffe Eli edzője volt az Ole Miss-en, illetve Peyton Manning támadó koordinátora a Tennessee-n.

Eli Peyton visszavonulása után is folytatta a hagyományt, így idén is gyakorolni hívta néhány csapattársát. Kik voltak a résztvevők? A különböző Instagram posztok szerint Sterling Shepard, Roger Lewis, Even Engram, Rhett Ellison és Wayne Gallman biztosan.

Igen, Odell Beckham Jr. sajnos nem, de ez várható volt. Ő Kaliforniában folytatja a sérülés utáni regenerálódást, fejlődéséről rendszeresen küld videókat a csapatnak. Tavaly sem csatlakozott a többi elkapóhoz, amint arról mi is beszámoltunk. Bár magam sem számítottam arra, hogy idén jelen lesz, azért hiányzott. :-(

A 2017-es tábortól eltérően ezúttal Peyton is a résztvevők között volt, gyakorolt is játékosainkkal.

Néhány fotó és úgy mellékesen: még 18 nap a draftig.

 

manningminicamp2018.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr2313817264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása