Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Draft prospectek: DaeSean Hamilton, WR (Penn State)

2018. április 13. - Asbee

Elsősorban a slotban való játékáról vált ismertté DaeSean Hamilton, akit a jelentések alapján igencsak kedvelnek a játékosmegfigyelőink. Továbbra is kérdéses Brandon Marshall státusza, de vajon látunk-e Hamiltonban annyit, hogy szélső elkapóként is bevessük?

Erősségek

Jól futja meg az útvonalait és a pálya bármely részén hatékony tud lenni. A kifelé és a befelé történő irányváltásoknál sem veszít a sebességéből. A kiismerhetetlen route-jai is segítenek neki abban, hogy elszakadjon a védőtől. Hozzá hasonló elkapót képzel el az ember a slotba. Kemény játékos, aki nem fél attól, hogy a pálya közepén is végrehajtsa az elkapást. Harcol az extra yardokért. Azokat az elkapásokat is végre tudja hajtani, amelyekért küzdenie kell. Jól pozícionálja be a felé szálló átadásokat és a lehető legmagasabb ponton húzza le a labdát.

Gyengeségek

Néha képes arra, hogy a karjával vagy a testével abszolválja az elkapást. Kérdéses a sebessége, a defensive backkel történő futóversenykor nem tud egy extra sebességgel feljebb kapcsolni. Lehetne robbanékonyabb is a snap után. Jobban kell koncentrálnia, a figyelmetlensége dropokat eredményezett. Fizikálisabban kell játszania futásblokkoláskor.

Megjegyzések

Katonacsaládból származik, Japánban nőtt fel. Hamar megismerkedett a felelősség fogalmával, hiszen komoly szerepet kellett vállalnia autista testvére nevelésében miután az édesanyja mellrákkal küzdött, édesapja pedig a seregben szolgált. A középiskolában safety-t és elkapót játszott. A foci mellett kosárlabdában is remekelt és az iskolapadban is a szorgalmas tanulók közé tartozott. 214 elkapást mutatott be a Penn State-en, amivel csúcstartó az egyetemén. 2014-ben második csapatos All-Big Ten választott volt. A tanulást sem vette félvállról, folyamatosan kapta az ezzel kapcsolatos elismeréseket is.

Combine eredmények

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr3413831598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása