Magyar New York Giants Szurkolói Blog

3/69: B.J. Hill, DT (NC State)

2018. április 28. - Asbee

Csak úgy ontja magából a North Carolina State idén a védőfalból a tehetségeket, amelynek az egyik erőssége volt B.J. Hill. Lássuk kiről is van szó!

1995. április. 20-án született, és Carterhez hasonlóan ő is megismerkedett a kosárlabda tudományával is. A középiskola végén még 260 font tömegű játékos volt, defensive endet és fullbacket játszott. Három csillagos tehetségnek tartották és az NC State-et választotta egyeteméül, ahová már a freshman szezonja előtti tavasszal beiratkozott, így már gólyaként is lehetőséget kapott. Statisztikailag a második szezonja volt a legjobb, mikor 11 szerelést hajtott végre a line of scrimmage mögött.

Erősségek

Masszív felépítéssel és izomzattal rendelkezik. Nagyon nehéz megállítani miután beindult. Az erőteljes felépítése és a tettre kész kezei segítik abban, hogy átküzdje magát a lyukakon. Tudja, hogy merre van a labda és felismeri a támadófal blokkolási sémáját is. Korrekt passzsiettető repertoárral rendelkezik, amely tartalmazza a spin- és a swim move-okat is. Aktív az edzőteremben, az elmúlt 4 évben több mint 50 fontnyi tömeget és izmot dolgozott ki. A pozíciójához képest sok snapet játszott, de nem esett vissza a produkciója. Volt egy blokkolt extra pontja is. Tartós, 44 mérkőzésen volt kezdő.

Gyengeségek

Túl hamar felemeli a vállait. Nem mindig hajlítja be kellően a térdeit, így szenvedni tud a double team ellen. Előfordul, hogy nincs terve arra, hogy hogyan is szeretné támadni az O line-t. Csak 9 sackje van 51 mérkőzés alatt. Komoly segítséget jelenthetett neki az erős NC State védőfal.

Combine eredmények

Twitter

Instagram

BPA szagot érezhetünk itt is, a 3. kör környékére várták Hillt. Az egyetemen legtöbbször a centerrel szemben állt fel, vagy az A-gap felügyeletéért volt a felelős, így rögtön beszállhat Snacks pihentetésébe. A testalkatához képest atletikus, jobb 3 cone drill ideje van mint Bradley Chubbnak. Szükség lesz a sokoldalúságára, hiszen még mindig nem látom azt, hogy ki állhat fel Harrison és Tomlinson mellé a védőfalba és előbb-utóbb több feladatkört is el kell látnia, mert ha csak NT-ként lehet alkalmazni, akkor kicsit luxus volt a draftolása, de összességében nem vagyok elégedetlen ezzel a húzással.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr8113877874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása