Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Barkley - Eli Manningről, Jonathan Stewardról, az apaságról

2018. május 25. - MyG

A Giants kockáztatott, de nagyon sokat nyerhet azzal, hogy a No. 2 helyen egy RB-t, Saquon Barkleyt draftolt. Hétfőn, az OTA-k első napján, Barkley nyilatkozatott adott.

- Milyen volt a veteránokkal hétfőn?

"Igazán jól ment." - mondta Barkley. "Klassz volt. Természetesen először szétnéztünk, de aztán a védelem elleni gyakorlás volt. Úgy érzem, igazán jól ment. Úgy érzem, ez az offense közel áll hozzám. De igen, így a nap végén, ez futball, élveztem."

- A RB társról, Jonathan Steward-ról.

"Ó, igen. Ő egy fantasztikus pasi." - mondta Barkley. "Kétségtelenül nagyszerű veterán. Itt vagyok, próbálom nézni, próbálok tanulni tőle minden egyes nap. Az összes "öreg", az összes RB tárt karokkal fogadott és ez nagyszerű. Az "öregek" nagyszerű vezetők, a tőlük való tanulást egész pályafutásom során folytatom."

- Eli Manningről, a közöttük működő "kémiáról".

"Nyilvánvalóan nagyszerű ember, nagyszerű QB." (I love Shaquon Barkley. :-) - MyG)  "Nagyon sokat tud a játékról. Ismer minden egyes játékot, amiben benne lehetsz, minden egyes játékot, amiben bárki benne lehet. Szó szerint szinte előre látja, ha valaki rossz route-ot fut. Minden egyes nap tanulok tőle és rengeteget kérdezek. Gondolom, talán bosszantom a kérdéseimmel egy kicsit, de továbbra is folyamatosan kérdezni fogok. Növelni szeretném a játéktudásomat, mert így lehetek jobb játékos és ha jobb játékos leszek, akkor segíthetek a csapatnak."

- Hogyan egyensúlyoz a karrier és a családi élet között?

"Hát ez elég szívás." - mondta Barkley, aztán próbált egy kicsit szépíteni a fogalmazáson. "Ez elég rossz, mert nem lehetek a lányommal annyit, amennyit szeretnék, itt az edzőtábor, rookie mini edzőtábor, az OTA-k, aztán LA-be kell mennem a Rookie Premiere-re. De ezen a hétvégén láthatom, csodálatos érzés lesz újra a karjaimban tartani." (Barkley kislánya április 24-én született, két nappal azelőtt, hogy draftolta őt a Giants. - MyG)

- Arról, hogy kényelmesen érzi-e magát a slot-ban.

"Igen, határozottan" - mondta Barkley. "Határozottan kényelmesen érzem magam, ha labdákat kell elkapnom a backfield-en kívül és a slot-ban lehetek. Persze még kezdő vagyok ebben a támadó egységben és még tanulok. Hogy a slot-ban legyek, először meg kell mutatnom az edzőknek, hogy el tudom kapni a labdákat a backfield-en kívül is. Szeretem ezt csinálni, de tudnom kell, hogy edzők is biztosak abban, hogy meg tudom csinálni. Minden egyes nap dolgozom a route futásaimon, legyen az a slot-ban, vagy legyen az a backfield-en, kisebb mozzanatokon finomítva."

  When in doubt, the @Giants can handoff to @saquon . . . or let him throw. � #WhoDoYouCollect #RookiePremiere pic.twitter.com/NktczhpKWa

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr1813998246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása