Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Kik a leendő szabadügynökeink?

2018. május 28. - Asbee

Egyre jobban közelítünk a „valódi” uborkaszezonhoz, lassan eljönnek azok a hetek amikor az edzőtábort fogjuk várni és legfeljebb egy-egy letartóztatás lesz a valódi történés a ligában. Következzen egy kis előretekintés, lássuk kik azok a játékosok, akiknek a kegyeiért meg kell küzdenünk egy év múlva.

Odell Beckham Jr.

Az elmúlt időszak egyik legnehezebb manővere lesz, a média előre kelti a feszültséget a két fél között. Mindenféle holdoutot belengettek már, de egyelőre csendben teszi a dolgát Beckham. Persze az edzőtábor környékén fog felforrósodni a levegő, addig csak tippelni tudunk a végkimenetelt illetően. Egy biztos, az elkapónk szinte földöntúli képességekkel rendelkezik, de nem bizonyította még be, hogy érettebben tud-e viselkedni a pályán és egy komoly sérülés után tér vissza. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy minél előbb szorgalmazni kell vele a hosszabbítást, jó lenne, ha nem erről szólna az előszezonunk.

Landon Collins

Azért is szükség van OBJ új kontraktusára, mert Landon Collins is hasonló cipőben fog járni, franchise taget pedig csak az egyikük kaphat. Érdekes a média befolyása, hiszen Beckhamnek egy rossz szava sem volt eddig idén, mégis mindent leírtak már róla, míg Collins többször is érdekes nyilatkozott az elmúlt időszakban, de erről valahogy nem vettek tudomást a kedves újságírók… Nem leírni akarom őt, hiszen a liga egyik legjobb safety-jéről van szó és az ő megtartása is no brainer. Azonban abban az esetben, ha mindkettejük új szerződés nélkül fejezi be az előttünk álló szezont, akkor egyikük távozni fog.

Ereck Flowers

Szerintem sokaknál ott van már a behűtött pezsgő amit Flowers távozásakor fognak elfogyasztani. Kapott egy utolsó utáni esélyt, Nate Solder érkezésével a fal jobb oldalán kell helytállnia, ami kezdetben nem tetszett neki, de talán már megbirkózott a gondolattal. Nincs más választása, hiszen elég durva fantázia kell ahhoz, hogy valaki 2018 után is a csapatunkban lássa és egy erősebb év dollármilliókat jelenthet neki.

Brett Jones

Egyelőre nem tudom mire számítsak tőle, a kezdőbe kerülése után nem volt sokkal gyengébb Richburghöz képest, de így is rejt némi kockázatot a szerepeltetése. Jó lenne, ha megfelelne az elvárásoknak (no persze, kinél lenne ez rossz?), hiszen szimpatikus játékos és a fal bal oldala után jövőre a jobb oldal erősítése lesz a terítéken, így ideális lenne, ha a személyében megtalálnánk a centerünket.

John Jerry

Alapesetben a rotációba férne csak be, de a gyenge konkurencia miatt valahogy mindig odakerül a kezdőbe. Nagy előny, hogy hihetetlenül tartós, rendre végigjátszotta a szezonjait. Átalakítottuk a szerződését, a jövő év kikerült belőle, de ez azt is jelenti, hogy idén megtartjuk. Szükség is lesz rá, azonban 2019-ben vélhetően más irányba fogunk elmozdulni.

Kerry Wynn

Szürke csereember, aki idén is a keretbe kerülésért fog küzdeni.

Zak DeOssie

Long snapperként a special team kapitánya, érzésem szerint könnyen nálunk fejezheti majd be a pályafutását.

Mark Herzlich

Hasonlót pletykáltak Herzlichről is, hiszen a tavalyi sérülése után a visszavonulásról is elgondolkodott és felmerült benne a gondolat, hogy edzőként folytatná. DeOssie és Manning mellett ő a harmadik játékos aki jelen volt az utolsó Super Bowlnál, emiatt pedig mindenképp elismerést érdemel. Hogy velünk lesz-e a szezon során azt még nem tudni, de nyugodtan kijelenthetjük, hogy kevés nagyobb harcos van nála a profi sportokban.

John Greco

Bőven elmúlt már 30, ez lehet az utolsó szezonja.

Ray-Ray Armstrong

Meglepne, ha komolyabb játékidőt kapna, nem valószínű, hogy marasztalni fogjuk.

Az újonnan érkezőkről nem írtam, aki egy évre érkezik attól általában nem azt várjuk, hogy emelje fel a franchise szekerét. Jelen pillanatban kb. 146 millió dollárt fizethetünk ki jövőre a fizetésekre. Idén 177 millió a fizetési plafon, 10 millió dolláros emelkedéssel számolva 41 millió dollárnyi helyünk lehet egy év múlva. Tovább növelhető ennek a mértéke, hiszen a két éve érkezett nagy fizetésű játékosok szerződéséből is ki lehet már szállni, így ha valaki nem úgy teljesít ahogy várnánk, akkor könnyedén további 15-20 milliós helyet lehet „varázsolni”. Beckhamért és Collins-ért kell bankot robbantani, mellettük pedig néhány érkezőre is maradhat hely. Voltunk már ennél sokkal rosszabb, de jobb helyzetben is. Lesz mozgástere Gettlemannek és egy újabb rossz szezon után egy valódi rebuild is megkezdhető lenne.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr7814008312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása