Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Folytatódnak az OTA-k

2018. május 30. - Asbee

A keddi nap folyamán újból edzésbe álltak a játékosaink, az OTA-k negyedik napja következett a sorban.

Ezek nem kötelező foglalkozások, így volt két hiányzónk Odell Beckham Jr. és Janoris Jenkins személyében, de Pat Shurmur tudott a távollétükről, így nem is kell nagy feneket keríteni az ügynek. Korábban Damon Harrison nem volt jelen, aki visszatért és a hírek szerint jól mozgott.

Jó hír, hogy közeleg Landon Collins visszatérése, akinek a karját kellett megműteni. A pályán volt a többiekkel és ugyan elővigyázatossági okok miatt megkülönböztető mezben kellett játszania, de örömteli, hogy jól halad a teljes felépüléssel.

Visszatért Ereck Flowers is, aki a snapjeinek a nagy részét az első csapat jobb oldali tackle-jeként abszolválta. Nagyon nehéz megítélni egy falember OTA-beli teljesítményét, de amit kértek tőle azt teljesítette és ez a legfontosabb. Ideje lenne már Flowers távozásának, de jelen pillanatban ő a legjobb alternatívánk ebbe a pozícióba, így belőle kell kihoznunk a legtöbbet.

Egyébként megvan az OL rotáció, bár Will Hernandez biztosnak mondható bal oldali guardként. Az első és a második csapatban is lehetőséget kapott, így időnként Patrick Omameh ugrott be a helyére és John Greco is készülhetett a kezdőkkel. Az első számú center Brett Jones volt, de néhány alkalommal Jon Halapio állt fel a helyére.

Több jó passza is volt Davis Webbnek, aki a második csapattal készült. Gyenge héten volt túl Kyle Lauletta, akit a negyedik sorba soroltak vissza, de tegnap visszatérhetett Webb "mögé" és élt is a lehetőséggel.

Remekül játszott Eli Apple, akire nagy szükségünk lenne a cornerback sorban. Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy tavaly is remek tavasza és edzőtábora volt, de később összezuhant mentálisan. Aldrick Rosas és Marshall Koehn verseng a kicker pozícióért, tegnap utóbbi volt a soros és 7-ből 5 kísérlete lett sikeres.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr2314012480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása