Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Maradt még használható szabadügynök?

2018. június 01. - Asbee

Sohasem fejezik be a csapatok az építkezést, hiszen a legtöbb kereten a draft után is van mit erősíteni, ráadásul a tavaszi felkészülés kezdetével a sérülésekkel is számolni kell, több olyan játékos van, akik már most kidőltek a teljes szezonra. Vajon kik azok akik szóba jöhetnek nálunk?

Az irányítók között telítve vagyunk, Eli Manning a kezdő, Davis Webb a csere, Kyle Lauletta pedig mehet az inaktívok közé.

A futók között más a helyzet. Ugyan Saquon Barkley draftolásával egy korszakos tehetséggel gazdagodhattunk, de mögötte mindössze Wayne Gallman és Jonathan Stewart az akik megfelelő minőséget képviselnek. Persze így sincs nagy gáz, de előfordulhat olyan szituáció, amelyben szükségünk lehet egy új running backre. Adrian Peterson még mindig aktív és Orleans Darkwa visszatérésében is lehet ráció, aki nemrég műtéten esett át, de néhány hét múlva ismét alkalmazható lehet. Esetleg még Terrance Westet lehetne elképzelni, de erre is kevés az esély.

Ellenben egy WR akár érkezhet is, hiszen Sterling Shepardot a snapek nagyon nagy részében valószínűleg slot elkapóként fogjuk alkalmazni, Roger Lewis és Cody Latimer pedig kevés ahhoz, hogy kezdő legyen. A cap helyzet miatt limitáltak a lehetőségeink és nem is nagyon érdemes mélyebben a zsebbe nyúlni, mert így is korrekt célpontjai vannak Manningnek. Azért újra és újra előkerül Dez Bryant neve, aki valóban komoly segítség lenne, de nem biztos, hogy beállna a sorba, de a rutin ott van Jeremy Maclin és Eric Decker oldalán is.

A tight endekről nem érdemes beszélni, ott tömve vagyunk.

A támadófal viszont idén is kérdéses, de az egész liga szenved ezzel a csapatrésszel. Így nem csoda, hogy csak olyan játékosok elérhetőek, mint Greg Robinson vagy Luke Joeckel, aranyat ér egy jó OL játékos az NFL-ben.

A pass rusherek között is csupa idős játékosokat találunk, Connor Barwin, Charles Johnson és Robert Ayers is lejtmenetben van már, nem jelentenének számottevő előrelépést, jobban megéri a fiatalokban bízni. A belső falemberek közül egy korábbi játékosunk, Johnathan Hankins a nagy név, aki sehová sem fog minimumért aláírni és a helyét Dalvin Tomlinson vette át.

A linebacker sorban Alec Ogletree-nek és B.J. Goodsonnak fogjuk megadni az esélyt, minőség ott sem nagyon van már a szabadügynökök között.

A cornerback sorban viszont más a helyzet és hallottunk is pletykákat arról, hogy visszahoznánk a korábban kirakott Dominique Rodgers-Cromartie-t, aki állítólag az edzőtáborig kivár. Bashaud Breeland is segítség lehet, esetleg Delvin Breaux, bár nála kérdéses, hogy mennyire tud egészséges maradni.

A feje tetejére állt a safety piac, hiszen Kenny Vaccaro jobb játékos annál, hogy még mindig FA legyen. Ugyanez igaz Tre Bostonra is, aki erős szezonon van túl. Eric Reidet a himnusznál bemutatott térdelése tartja távol a csapatoktól, ami érthető, de egy ilyen kaliberű játékosnak helyen van a ligában.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr614016784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása