Szavazás

Twitter

Facebook Like

Partnerek

Az idei Ring of Honor díjazottjai

2016.07.21. 21:49 :: Asbee

Különleges mérkőzés lehet a november 14-i Bengals elleni Monday Night Football, hiszem Tom Coughlin, Justin Tuck és Ernie Accorsi is megkapja a címben említett elismerést. Az átadóra a félidőben kerül sor. Azt hiszem egyiküket sem kell bemutatni, hiszen sokat tettek a csapatunk legutóbbi Super Bowl győzelmeiért.

Ernie Accorsi egyik legnagyobb tette Eli Manning megszerzése volt, őt akarta a 2004-es drafton, szerencsére hallgatott az ösztöneire és Phillip Rivers-t draftolta Ben Roethlisberger helyett, akit el tudott passzolni a Chargers-hez. Tom Coughlint és Justin Tuckot is ő hozta a csapathoz. Coughlint többször is el akarták küldeni a szurkolók és az újságírók is, de végül mindig felülkerekedett a kritikákon és kétszer is legyőzte a New Englandet. Az egyik nagy fegyvere volt Tuck aki mindkét Super Bowlon a mezőny egyik legjobbja volt, hiszen többször is sackelni tudta Tom Brady-t.

komment

Akik nagyobb szerepet kaphatnak idén: Bobby Hart

2016.07.16. 22:33 :: Asbee

Teljes átalakuláson ment keresztül csapatunk támadófala, hiszen a korábbi klasszisaink kiöregedtek és új emberekkel kellett őket pótolni. A vérfrissítés még mindig nem ment teljesen végbe, az OL jobb oldala más játékosért kiált és a mélységgel is vannak problémák. Ezen javíthat Bobby Hart.

komment

Brad Wing szerződést hosszabbított

2016.07.11. 21:05 :: Asbee

Ha minden jól megy 2019-ig megvan a punterünk, hiszen Wing addig írt alá. Ezalatt az idő alatt 6,45 millió dollárt kereshet amiből 3,7 millió garantált. Tavaly érkezett Pittsburgh-ből és kiszorította Steve Weathefordot. A csere be is vált, hiszen az ausztrál származású punter 33 puntja repült 20 yardon belül, ezzel pedig beállította Brad Maynard rekordját.

komment

Akik nagyobb szerepet kaphatnak idén: Geremy Davis

2016.07.06. 23:24 :: Asbee

Ugyan a csapatok még nem kezdték el az edzőtábort, de kis nyáriszünet után mi most belecsapunk a "felkészülésbe". Rögtön vegyük is sorra azokat a játékosokat, akik több játékidőt kaphatnak a tavalyinál. Elsőként itt van Geremy Davis.

komment

America's Game 1990

2016.06.28. 17:31 :: Asbee

Sokszor felelevenítettük már az elmúlt két Super Bowl győzelmünket, azonban érdemes kicsit jobban visszamenni az időben, hiszen az 1990-es győzelmünk is legalább akkora meglepetésekkel volt teli, mint az előző kettő. Most ez következik!

komment

Highlight az új szerzeményekről

2016.06.23. 22:12 :: Asbee

Íme egy videó, amelyben láthattok egy-egy nagy játékot az idei szerzeményünkről ebben a nagy nyári pangásban :)

komment

Mi legyen Eugene Monroe-val?

2016.06.17. 15:37 :: Asbee

A Baltimore Ravens Ronnie Stanley-t választotta az idei draft első körében, ez pedig azt vetítette elő, hogy kirakhatják az eddigi bal oldali tackle-t, Eugene Monroe-t. Ez így is lett, akiért csapatunk is ajánlatot tett, a csere azonban nem jött lére, a Ravens pedig megvált a játékostól. Tényleg akkora szükség lenne a megszerzésére?

Az elmúlt két szezonban 15 meccset kellett kihagynia a falembernek és a fűvel is volt dolga, azonban azt állítólag orvosi célokra használta, viszont egy későbbi eltiltás még így is benne lehet a levegőben. 2014-ben 5 évre, 37,5 millió dollárért írta alá legutóbbi szerződését, Baltimore-ban pedig úgy gondolták, hogy ekkora összeget már nem akarnak kifizetni egy ilyen sérülékeny játékosnak.

Csapatunk támadófala még átalakulóban van, de számos hasznos fiatalt sikerült találni. Justin Pugh guardban nagyon megtalálta önmagát, Weston Richburg pedig a liga legalulértékeltebb centere. Ereck Flowers felemás rookie évet hozott, azonban a szezon nagy részében sérült volt és a vakoldalon kellett szerepelnie. Ezeket a körülményeket figyelembe véve szép jövő állhat előtte. Ezt az edzőink is így gondolják és ragaszkodnak hozzá, hogy továbbra is ő legyen az LT. John Jerry-re sem lehetett panasz, egyedül Marshall Newhouse tűnik vészesen gyenge pontnak.

És ezzel el is értünk oda ami miatt meghiúsulhat a kontraktus, mégpedig az, hogy valószínűleg jobb oldali tackle-t kellene játszania Monroe-nak. Ezt nem biztos hogy akarná, hiszen ez minden bizonnyal kisebb összeget is jelentene. Komoly érdeklődő a Seahawks és a 49ers is, ők pedig valószínűleg az O line bal oldalára igazolnák le.

Összességében tehát egy olyan játékosról beszélünk aki még mindig hasznos munkát végezhet, azonban tartóssága komoly kérdéseket vet fel, hiszen IR-en fejezte be a legutóbbi szezont és műteni is kellett a vállát. Ugyan van még némi kétség Flowers-szel kapcsolatban is, azonban én és a csapat is meghagyná őt eredeti pozíciójában és ez nem biztos hogy baj, mert a folytonosság sokat segíthet. Korrekt szerzemény lehet Monroe, azonban csak akkor tartanék igényt a szolgálatára, ha elfogadná a helyzetét és megfelelő összegért érkezne.

komment

Ha soccer csapat lennénk

2016.06.11. 22:06 :: Asbee

Elkezdődött az EB, a tengerentúlon pedig megy a Copa is, itt az idő némi komolytalankodásra, lássuk hogy nézne ki a csapatunk hogyha gurulós fociban kellene helyt állni.

komment

Manning a 47-dik az NFL Network listáján

2016.06.09. 13:59 :: Asbee

Csapatunk irányítóját a 47-dik legjobb játékosnak rangsorolta az NFL Network. A rangsort a játékosok szavazzák meg és Eli 2013 után került fel újra, akkor a 43-dik volt.

komment

A tavalyi szezon legszebb pillanatai

2016.06.05. 20:56 :: Asbee

Ugyan nem volt sikeres a 2015-ös idényünk, de így is láthattunk több jó egyéni teljesítményt, melyeket most az alábbi videón nézhetünk vissza:

komment

Roster áttekintő: tight endek

2016.06.01. 21:14 :: Asbee

A poszt ahová mindig összekukázzuk a játékosokat. Vajon idén is feltűnik egy új arc vagy lesz végre némi állandóság?

komment

Roster áttekintő: elkapók

2016.05.27. 17:05 :: Asbee

Folytatódik a sor az elkapókkal, akik miatt izgatottak lehetünk, hiszen itt is nagy harc lehet a keretbe kerülésért.

komment

Roster áttekintő: futók

2016.05.22. 22:02 :: Asbee

Jönnek a running backek.

komment

Roster áttekintő: irányítók

2016.05.20. 22:20 :: Asbee

Sok van még az edzőtáborig, majd az előszezon kezdetéig, így bőven van idő az elmélkedésre. Következzen hát egy sorozat melyben áttekintjük a keretben levő játékosokat. Kezdésként jöjjenek a QB-k.

komment

18. Podcast - Draft értékelő

2016.05.15. 20:16 :: Asbee

Az idei draftról még nem jelentkeztünk értékelővel, most ezt is bepótoljuk:

komment