Szavazás

Twitter

Facebook Like

Partnerek

4/109: B.J. Goodson LB, Clemson

2016.04.30. 23:33 :: Asbee

Újra a védelembe érkezett az erősítés egy linebacker személyében, B.J. Goodson érkezett a Clemsonról.

komment

3/71: Darian Thompson S, Boise State

2016.04.30. 16:55 :: Asbee

Safety-re is szükség volt, jött is egy a második napon Darian Thompson személyében.

komment

2/40: Sterling Shepard WR, Oklahoma

2016.04.30. 03:50 :: Asbee

Egy elkapót választottunk a draft 2. körében, Sterling Shepard érkezett tovább javítani a passzjátékot. Lássuk mit kell róla tudni.

komment

1/10: Eli Apple CB, Ohio State

2016.04.29. 16:30 :: Asbee

Az éjszaka lezajlott a 2016-os draft első köre, amelyen csapatunk némi meglepetésre az Ohio State cornerbackjét, Eli Apple-t választotta ki. Nézzük meg közelebbről kiről is van szó.

komment

And The New York Giants select...

2016.04.28. 19:24 :: Asbee

Már csak pár órát kell várni a draftig, magyar idő szerint hajnali 2 órakor megkezdődik a 2016-os játékosbörze. Egyelőre nagy homály övezi az idei választásunkat, valaki offense, valaki defense picket vár, de a trade sincs kizárva. A csapatok már korábban megkezdték a mozgásokat, az 1/1 és az 1/2-es választás már gazdát is cserélt. Most maradjunk csapatunknál és lássuk ki az a játékos akit az 1/10-es picknek várok.

komment

Gondok Jack térdével?

2016.04.25. 23:29 :: Asbee

Felemás hírek láttak napvilágot az idei class egyik legjobb linebackeréről, Myles Jackről. Porcleválás miatt kihagyta a 2015-ös esztendőt és állítólag a térde még ezen kívül is sérült (chondral defect), ami a jövőben újabb beavatkozáshoz vezethet (microfracture surgery). Ez a térdprobléma nem feltétlenül a porcleváláskor keletkezett. Játszani így is tud, a kérdés, hogy mennyiben befolyásolja ez pályafutásának a hosszát.

A csapatok különféleképp vélekednek róla, ami minden bizonnyal igaz is. Azt azonban nem tudhatjuk pontosan, hogy valójában ki mit gondol, mert ez a különféle elterelő hadműveletek része is lehet. A Jaguars állítólag nem Jacket fogja választani az ötödik picknél (emlékezzünk rá, tavalyi első körös választásuk, Dante Fowler Jr. szalagszakadással rögtön kidőlt az edzőtábor elején), de Peter King szerint csapatunknak nincs baja az ex-UCLA linebacker egészségi állapotával. A történteknek köszönhetően az egyik legnehezebb lesz belőni azt, hogy hol viszik ki Jacket, mást már nem lehet írni, csak azt, hogy péntek hajnalban (?) kiderül minden...

komment

Leonard Floyd: jogos a hype?

2016.04.25. 21:10 :: Asbee

A hírek szerint a csapatok háza táján nagy népszerűségnek örvend a Georgia pass rushere és igen jó eséllyel gazdára találhat már a top 10-ben is. Ez azt jelenti, hogy akár kiköthet csapatunknál is, nem először jönne szóba az ő neve ebben az offseasonban. Vizsgáljuk meg közelebbről is a képességeit.

komment

Fanspeak On The Clock

2016.04.22. 18:41 :: Asbee

Van egy remek kis játék ahol mock draftot tudtok szimulálni. Tavaly több bejegyzés is készült erről, idén ez lesz az első. Persze nem kell véresen komolyan venni a dolgot, de néhány percre kellemes időtöltést nyújthat. Most jöjjön tőlem néhány 3 körös változat különböző big boarddal.

1. CBS

1/10: Vernon Hargreaves III, CB
2/9: Vonn Bell, S
3/8: Rashard Higgins, Colorado State

2. NFL.com

1/10: Laremy Tunsil, OT (látjátok, mondtam, hogy nem kell komolyan venni)
2/9: Jarran Reed, DT
3/8: Vonn Bell, S

3. NDT Scouting

1/10: Darron Lee, LB
2/9: Karl Joseph, S
3/8: Tyler Boyd, WR

komment

17. Podcast - 2016-os draft

2016.04.21. 23:14 :: Asbee

Itt az idei draftos podcast Höri vendégszereplésével. Enjoy!

komment

Ki lesz a kicker?

2016.04.17. 21:27 :: Asbee

Tavaly remek munkát végzett Josh Brown, aminek Pro Bowl szereplés lett az eredménye. Karriercsúcsot jelentő 93,8 százalékos hatékonysággal értékesítette a mezőnygólokat, de ez egyelőre nem jelentett új szerződést. Vajon mi lehet ennek az oka?

Az egyik, hogy a kicker benne van már a korban, a hónap végén 37 éves lesz, bár rúgóknál ez sem jelent nagy problémát, viszont előfordulhat, hogy a vezetés egy új, fiatalabb játékosban látja a jövőt. Egyelőre máshová sem írt alá Brown, így az idő nem sürget. Más szabadügynök nem valószínű, hogy érkezni fog, korábbi (?) játékosunk a legnagyobb név.

Egy pillantást azonban érdemes vetni a draftra is. Roberto Aguayo az elmúlt 3 esztendőben field goaljainak 96,7 %-át értékesítette és sokak szerint akár már a második napon is gazdára találhat. Legutóbb egy punter, Bryan Anger talált gazdára a harmadik körben, érdemes megnézni a Bowl.hu-s draft közvetítésben a reakciókat. Egy special team játékos nem ér ilyen sokat legyen akármennyire jó is. Viszont a harmadik nap elején már akár be is lehetne vállalni Aguayo-t, akinek ugyan tavaly a hosszú kísérletekkel akadtak némi problémái, de kiváló játékossá válhat a profik között is.

Nemcsak ő az egyetlen jó rúgó, Ka'imi Fairbairn is nagyon sokra viheti. Erővel jól áll, 2015-ben volt egy sikeres 60 yardos kísérlete. Nem rendelkezik akkora potenciállal mint Aguayo, de draftolásában kevesebb kockázat lenne, hiszen a 6-dik vagy a 7-dik körben is elérhető lehet.

Vajon mi lesz a végkifejlet, újraigazoljuk Brownt, vagy egy rookie lesz az új kickerünk?

komment

Amiért a védelembe választanék az első körben

2016.04.10. 13:42 :: Asbee

Ahogy közeledik a draft egyre többet találgat az ember és a mock draftok is egyre sűrűbbé válnak. Ezeknél sokkal jobban előtérbe kerültek a támadók, többször is olyat lehetett olvasni, hogy Ronnie Stanley-t, Zeke Elliottot vagy Laquon Treadwellt írták a Giants-hez. Ennek az ötletnek azonban én ellenállnék és továbbra is a védelmet tartom az első számú prioritásnak. Rögtön meg is tudhatjátok miért.

komment

Draft prospectek: Vernon Hargreaves III CB, Florida

2016.04.07. 22:06 :: Asbee

A conrerbackekről viszonylag kevés szó esik, azonban ott is találunk minőségi játékosokat. Az egyik ilyen Vernon Hargreaves, aki három erős éven van túl a Florida egyetemén.

komment

Draft prospectek: Ronnie Stanley OT, Notre Dame

2016.04.05. 21:51 :: Asbee

A védelem megerősítése mellett a támadófal felfrissítésére már nem maradt lehetőség, így a drafton várható egy offensive tackle vagy egy guard érkezése. Többször is felmerült már Ronnie Stanley neve, vajon tényleg ő lenne a megoldás?

komment

Az elmúlt időszak draftjai

2016.04.02. 21:18 :: Asbee

Az NFL-ben az egyik legfontosabb esemény a draft. Itt kell csapatot építeni, ezek a játékosok fogják meghatározni az adott franchise elkövetkezendő éveit. Ha rendre rosszul sikerülnek a játékosbörzék, akkor nem lehet jó eredményt elérni. Az együttesek gerincét egyébként is a 3-6 éve profi játékosok alkotják, akik jó eséllyel nem estek át csapaváltáson. Most lássuk nálunk mi a helyzet, hogyan draftoltunk néhány éve.

komment

Draft prospectek: Darron Lee LB, Ohio State

2016.03.30. 12:16 :: Asbee

Kevesebb mint 1 hónap van a draftig, így itt az idő belehúzni a tehetségek bemutatásában. Egy ígéretes prospect következik Darron Lee személyében, aki akár a megoldást is jelentheti a linebacker problémákra.

komment