Szavazás

Twitter

Facebook Like

Partnerek

Hogyan is néz ki a támadófalunk?

2016.02.13. 00:02 :: Asbee

Az elmúlt évek legégetőbb problémája a támadófal újjáalakítása volt, amely generációváltáson ment át. Régi játékosaink visszavonultak, az utánpótlás pedig későn érkezett és az offensive line nem tudta kellőképp támogatni a futásokat és Manninget sem tudta megvédeni. Ugyan a javulás folyamatosan látható, de a munkának még mindig nincs vége, hiszen Will Beatty és Geoff Schwartz elküldése új játékosok megszerzéséhez vezethet.

komment

Cruz a csapatban szeretne maradni

2016.02.06. 23:04 :: Asbee

Csapatunk elkapója még 2014-ben sérült meg, de a 2015-ös szezonban sem tudott pályára lépni, így kétségessé vált a jövője. A részéről nincs probléma a folytatással, a gyógyulása jól halad és ha úgy alakul némi pénzről is lemondana azért cserébe, hogy játszhasson.

"Úgy készülök, hogy játszani fogok. A cél egyértelműen ez és azt hiszem készen is leszek a szezon kezdetére. Néhány hónapja csinálom már a rehabilitációt és most csak az számít, hogy újra 100%-os legyek." -kezdte Cruz.

Idén 30 éves lesz már és majdnem 10 millió dollárt keresne normál esetben, így várható, hogy ez nem fog bekövetkezni. Ennyi kihagyással ebben a korban már nem nagyon bíznak a csapatok a játékosaikban. Természetesen a financiális kérdések is felvetődtek az interjú folyamán:

"Nem akarok most ezzel foglalkozni. Azt hogy a ligába kerültem az alázatomnak köszönhettem és akárhogy is alakul én csak játszani szeretnék. Két éve nem léptem pályára, végre újra át szeretném élni ezt az élményt, aztán pedig meglátjuk mi történik. Kerüljön is akármibe meg szeretném ezt valósítani, legyen az a Giants-ben vagy más csapat mezében. Persze a legjobb lenne a Giants-nél maradni, ők jelentik nekem a családot, de az elsődleges, hogy újra aktív lehessek."

Jó hírek ezek, hiszen egyértelmű, hogy Cruz továbbra is játszani szeretne és a fizetéscsökkentésnek sem áll ellent. Azt hiszem ez lenne az optimális megoldás, hiszen közel sem biztos, hogy olyan játékos tud még lenni mint volt, de egy esélyt mindenképp megérdemel. Ha Beckham rossz napot fog ki nagyon döcög a passzjáték, így Manningnek is szüksége lehet minden segítségre ahhoz, hogy ismét a helyes útra állítsa vissza a csapatot. Ha mégsem sülne el jól Cruz visszatérése akkor sincs probléma, később még ugyanúgy meg lehet válni tőle, de erre ne kerüljön sor.

komment

Draft prospectek: Laremy Tunsil OT, Ole Miss

2016.02.04. 21:49 :: Asbee

A védők után most térjünk át a támadókra, jöjjön a legmagasabban rangsorolt falember, mégpedig Laremy Tunsil.

komment

Vajon ki megy és ki marad?

2016.01.31. 19:14 :: Asbee

Ismét nagy játékoskeringőre számíthatunk, hiszen számos játékosunknak lejár a szerződése és a fizetési sapka alatt is lesz néhány elkölthető dollár. Lássuk a jelenlegi keretből kiknek a megtartására számítok.

komment

East-West Shrine Game

2016.01.26. 22:32 :: Asbee

Megvolt a leendő újoncoknak a kisebb all star meccs, az East-West Shrine Gameg, amelyet a Bowl.hu munkája által megtekinthettek magyarul is. Enjoy!

komment

McAdoo eddigi stábja

2016.01.25. 22:24 :: Asbee

Átalakulóban van csapatunk edzői stábja is, Ben McAdoo több új edzőt is maga mellé csábított és természetesen több távozónk is volt. A majdnem teljes staff így néz ki:

Offensive coordinator: Mike Sullivan
Quarterbacks coach: Frank Cignetti
Running backs coach: Craig Johnson
Offensive line: Mike Solari
Tight ends: Kevin Gilbride Jr.
Wide receivers: Adam Henry
Defensive coordinator: Steve Spagnuolo
Defensive line: ?
Linebackers: Bill McGovern
Cornerbacks: Tim Walton
Safeties/secondary: Dave Merritt
Special teams: Tom Quinn
Assistant special teams: Dwayne Stukes
Strength and conditioning: ?

Értelemszerűen új OC kellett, Mike Sullivant léptettük elő. Szó volt Joe Philbin érkezéséről, de ő a Colts-ot választotta. A QB edző így Frank Cignetti lett. A támadófal is új vezért kapott, Mike Solari érkezett. Adam Henry szintén új "szerzemény" és a linebacker edző Bill McGovern is. Két poszt nyitott, egy új DL és egy erőnléti edzőre lesz még szükség.

komment

Draft prospectek: Myles Jack OLB, UCLA

2016.01.21. 17:48 :: Asbee

Maradunk védővonalon, de egy olyan tehetség következik aki az offense-ben is megmutatta már a képességeit. Ő nem más mint Myles Jack, aki egy újabb kiváló UCLA nevelés lehet a linebackerek között. Lássuk kiről is van szó.

komment

Akikre építhetjük a következő éveket

2016.01.19. 17:51 :: Asbee

Átalakulás előtt áll csapatunk, hiszen az edzői stábon kívül a játékosállományban is komoly változások jöhetnek. Persze a teljes keret nem kuka és többen is vannak akikre komoly szerep fog hárulni. Lássuk kik ők.

komment

2012-es draft értékelő

2016.01.16. 22:47 :: Asbee

Azt mondják 3-4 évnek el kell telnie ahhoz, hogy egy draft class-t értékelni tudjunk. A 2012-es játékosbörze óta eltelt 4 szezon, így itt az idő, hogy megnézzük mire vitték az akkor kiválasztott játékosaink.

komment

Hivatalosan is McAdoo az új head coach!

2016.01.14. 22:14 :: Asbee

Ma estére hivatalossá vált az amit már tudtunk, mégpedig hogy az eddigi offensive coordinator, Ben McAdoo lett csapatunk új vezetőedzője. Mike Smith és Doug Marrone előtt lett ő a befutó.

komment

Draft prospectek: Joey Bosa DE, Ohio State

2016.01.12. 22:17 :: Asbee

A tegnapi napfolyamán véget ért az idei NCAA szezon és az NFL is a rájátszáshoz ért, így itt az idő elkezdeni a jövő sztárjainak a felkutatását! Rögtön jöjjön is az idei draft egyik, ha nem a legjobb játékosa, Joey Bosa.

komment

Fény az alagút végén: Ereck Flowers és Landon Collins

2016.01.07. 21:33 :: Asbee

Alaposan zajlanak az események csapatunk körül, hiszen Tom Coughlin lemondott, a szurkolók és az újságírók pedig Jerry Reese torkának estek. Azért találunk pozitív dolgokat is csapatunk háza táján, a sok rossz draft ellenére vannak szép reményű fiatal játékosaink is, ilyen például Ereck Flowers és Landon Collins. Lássuk hát mire számíthatunk tőlük.

komment

Coughlin búcsúja

2016.01.04. 21:23 :: Asbee

Mint arról már értesülhettetek, Tom Coughlin New yorki munkássága a végéhez ért és új vezetőedzőnk lesz. A csapatunkkal segédedzőként egy, vezetőedzőként két Super Bowl győzelmet szerző Coughlin a következőképp búcsúzott a franchise-tól:

komment

Regular season week 17: Eagles 35 Giants 30

2016.01.03. 23:37 :: Asbee

Tipikus 2015-ös összecsapást láthattunk, hiszen az idei szokásoknak megfelelően szoros csatában, az utolsó negyedben sikerült kikapni. Persze a rájátszás már mindkét csapat számára elúszott, így "csak" a presztízs volt a tét. Viszont az európai szurkolók nem biztos, hogy rosszul jöttek ki a mérkőzésből, hiszen ezzel eldőlt, hogy októberben csapatunk utazhat Londonba!

komment

JPP-re újabb műtét vár a szezon után

2015.12.31. 14:38 :: Asbee

Ahogyan láthattuk a képeken, Jason Pierre-Paul jobb keze még közel sincs 100%-os állapotban és a mérkőzéseken egy elég komoly kötésben kell játszania. Ez a produkcióján is látszik, gyakorlatilag fél kézzel kell játszania, de így is komoly nyomást tud kifejteni az ellenfél irányítójára. A beavatkozás után viszont valószínűleg egy speciális kesztyű is elég lesz majd a pályára lépéséhez.

komment