Ki lehet a kezdő futónk?

2016. szeptember 27. - Asbee

Mindenkit sokkolt Shane Vereen sérülése, aki műtétre szorul tricepszsérülése miatt. IR-re került, de visszatérhet, a hírek szerint kb. 2 hónap múlva ismét a pályán lehet. Mivel nem kell megjelölni, hogy kit szándékozunk visszarendelni a sérültlistáról, ezért ő lehet az egyik jelölt. De ki helyettesítheti a sokoldalú running backet?

Tovább

Darian Thompson nem játszhat a Redskins ellen

Rossz hírrel kezdődött a mai nap, hiszen az újonc safety lábsérülése nem jött rendbe, így nem léphet pályára vasárnap a Redskins elleni csoportrangadón. A Saints ellen sérült meg az utolsó drive közben, visszatérése egy vagy két hetet vehet igénybe.

Rajta kívül Marshall Newhouse és Robert Thomas sem edzett, Rashad Jennings pedig limitáltan volt ott a gyakorláson. Jó hír viszont, hogy Olivier Vernon teljes intenzitással edzett, múlt vasárnap egy kézsérülés akadályozta a teljesítményét. Jason Pierre-Paul nincs rajt a mérkőzés előtti sérültlistán.

Michael Hunter az aktív keretben

Változott csapatunk rostere, hiszen aktiváltuk a cornerback Michael Huntert. Az Oklahoma State egyetemére járt, a drafton nem kelt el és az utolsó keretszűkítés után lett a gyakorlócsapat tagja. Ezzel egyetemben Mykkele Thompson IR-re került, aki vasárnap szenvedett térdsérülést. Komoly gond ez neki, hiszen rookie évét is a sérültlistán töltötte. A practice squadba valószínűleg egy OT érkezik Laurence Gibson személyében.

Regular season week 2: Saints 13 Giants 16

Az idei második mérkőzésen is nagy csatában sikerült nyerni, ezúttal egy utolsó másodperces mezőnygól döntött a New Orleans Saints ellen. Hibákkal tarkított mérkőzésen, kőkemény küzdelemben, -3-as turnover mutatóval sikerült két vállra fektetni Drew Brees-éket és ezzel vissza tudtunk vágni a tavalyi fájó zakóért.

Tovább

Nagyító alatt a New Orleans Saints

A második fordulóban a New Orleans Saints csapata utazik New Yorkba, akikkel van egy elszámolatlan ügyünk, hiszen tavaly egy pontzuhatagos mérkőzésen maradtunk alul. Most is kemény csata várható, hiszen a nyitányon hasonló összecsapáson kapott ki otthon a Saints és nem szeretnének két vereséggel kezdeni, csapatunk pedig hosszú évek után végre újra két győzelemmel kezdhetné a szezont.

Tovább

Regular season week 1: Giants 20 Cowboys 19

Küzdelmes összecsapáson sikerült megszakítani a szezonnyitókon mutatott rossz formánkat és ezúttal felül tudtunk kerekedni a Dallas Cowboys csapatán. Ahogy az eredmény is mutatja az összecsapás nagy küzdelmet hozott, többnyire a várt forgatókönyvet láthattuk néhány meglepő elemmel. Ez a W azonban nagy megkönnyebbülést jelenthet.

Tovább

Egészséges kerettel vágunk neki Dallas-nak

Az elmúlt években komolyan megszenvedtünk a sérülésekkel, a legutóbbi két szezonban csapatunké volt a legsérülékenyebb keret a ligában. Egyelőre ezzel nincs probléma, hiszen elég rövid injury reportot olvashatunk.

Mindössze három játékosunkról esik csak szó. Az első B.J. Goodson, aki agyrázkódás miatt kényszerült az oldalvonal mellé, de a teszteket sikerrel zárta, így már vissza is térhetett az edzésekbe. Jonathan Casillas a bordájával szenvedett, de törése nincs és ott akar lenni Dallas-ban. Szükség is lenne rá, hiszen a legjobb linebackerünk volt az előszezonban. Darian Thompson a Bills ellen szenvedett vállsérülést és egyelőre Casillas-hoz hasonlóan limitáltan edz. Helyét Nat Berhe vette át a kezdőcsapatban és valószínűleg marad is ott, Thompsonnak még fel kell vennie a ritmust.