Érdekességek és statisztikák a Denver Broncos elleni mérkőzésről

2017. október 18. - strider23

A 2017-es szezon 6. játékhetén megszerezte kedvenc csapatunk az első győzelmét. Íme hát néhány említésre méltó tény és adat a vasárnapi meccsel kapcsolatban.

broncos4.jpg

Tovább

Hogyan tovább 3. rész - Mely játékosokra építhetjük a jövőt?

Az első két részben leírtam mit várok az idei szezon hátralévő részétől illetve azt is, hogy mi lehet az edzői stáb és a general managerünk sorsa, most pedig a játékosokon a sor. Sokkal többre hivatott ez a keret a jelenlegi teljesítményéhez képest, a rájátszásért való küzdelemben lenne a helyünk. Ezen már kár rágódni, inkább a jövőbe érdemes tekinteni, hiszen több fontos döntést is meg kell hozniuk a csapatvezetőknek.

Tovább

Hogyan tovább 2. rész - A stáb jövője

Az első részben a hátralevő szezonról olvashattatok, most pedig egy izgalmasabb témával, az edzők és a general manager jövőjével folytatjuk. Jogosan került a szurkolók kereszttüzébe Ben McAdoo, akit a legtöbben azonnal elküldenének, de a leolvadásokon és a rossz játékhívásokon kívül a védelem sem úgy teljesít, mint tavaly. Jerry Reese tavaly még megmentette az állását, de az idei holtidényt nem úgy menedzselte le mint az egy évvel ezelőttit, így az ő jövőjét is érdemes megvizsgálni.

Tovább

Hogyan tovább 1. rész - A szezon hátralévő része

A szezon elejétől fogva hétről hétre csalódást keltő teljesítményt kellett elszenvednünk, azonban minden csapatnak 16 mérkőzést kell lejátszania az alapszakaszban. A szezon elúszott, de így is számos olyan kérdés merül fel az emberben, amelyek nem egyértelműek. Vajon érdemes meglépni az idény közbeni edzőváltást? Kik fogják helyettesíteni a sérülteket? Hány győzelemre van esély? Ezekre próbálok most válaszokat keresni.

Tovább

Kérdezz-felelek: Chargers edition

A mai mérkőzésünkkel kapcsolatban sikerült becserkészni a Bowl.hu fórumáról Chargers LT-t, aki adott nekünk egy villáminterjút. Köszönjük a segítségét!

1. Két 0-4-es csapat lép pályára, akiknek a szezonja már elúszott. Mi motivál ebben a mérkőzésben?

A vereségek ellenére a roster erős, így a győzelem. Ráadásul a sok 2-2-es csapat miatt még egy WC hely meglehet...ha nem 2-3 pontokkal kikap a csapat, hanem nyer.

2. Mi az oka a Chargers gyengélkedésének?

Lynn láthatóan nem találta meg a támadó stílust, de ez a kisebb baj, mert Riversék felteszik a yardokat. Egy normális rúgó kellene, és sokkal jobb spec. team játék. Továbbá a védelem is többet hibázik futásoknál, mint azt kellene. Valójában ha a spec.team legalább egy elvárhatót hozott volna, most 3-1-el állna a LAC.

3. Melyik csapatrészben érzed a legerősebbnek a csapatod és hol sebezhető?

A legerősebb rész az Ingram-Bosa szekció DE poszton, és a szokásos sérülések miatt az OL a sebezhető.

4. Ha OBJ-n kívül választhatnál egy Giants játékost aki átkerülne a Chargers-hez, akkor ki lenne az?

Damon Harrison :)

Sérültjeink helyzete

Nemcsak a mérlegünk, hanem a sérültjeink listája is egyre rosszabbul néz ki. Két játékosunk biztosan nem lehet ott vasárnap, név szerint Weston Richburg és Paul Perkins. Előbbi a nagyobb érvágás, hiszen Perkins nem nagyon találja a ritmust idén. A futónk a Buccaneers ellen elszenvedett bordasérülés miatt dőlt ki. A helyettese Wayne Gallman és Orleans Darkwa lehet. Richburg agyrázkódást szenvedett és nem térhetett még vissza. Számítani lehetett erre, hiszen aktiváltuk Jon Halapio-t a gyakorlócsapatból.

Hetek óta a vállával szenved Jason Pierre-Paul, ami magyarázatot adhat a gyenge játékára. Az önbizalmával nincs gond, azt nyilatkozta, hogy játszani fog a Chargers ellen is. Rosszabb a helyzet Olivier Vernon esetében, aki idő előtt ott is hagyta a Tampa Bay elleni összecsapást. Kérdéses a hétvégi játéka is. Avery Moss (váll) és John Jerry (combhajlító izom) is felkerült a sérültlistára.

A Giants magához térhet a 0-4 után, de javítania kell a hibákat

Michael Eisen

A Giants még csak az idény negyedén van túl, de máris nehéz helyzetbe került.

0-4-es mutatóval még van lehetőség és elég idő, hogy a hátralévő 12 meccsen eredményessé tegyék a szezont. A következő mérkőzésen kiderül, hogy van-e esély erre; vasárnap a Los Angeles Chargers fogadja a csapatot, amely szintén vereséget szenvedett az első négy találkozóján.

"A helyzet most 'üss vagy fuss'" - mondta Ben McAdoo a mai sajtótájékoztatón. "Tehetséges, komplett játékosaink vannak, mégsem lesz könnyű dolgunk. Mindenképp össze kell szedni magunkat, és harcba szállni, ez az elvárásom. Megvan bennünk a tartás, úgyhogy küzdenünk kell. Leginkább amiatt aggódom, hogy a srácok elfásulnak. Ezt nem engedhetjük meg magunknak, mennünk kell előre, és kiharcolni az első sikert, az első győzelmet."

Tovább

Victor Cruz - üdvözlet az NFL Networknél

Cruz talán majd aláír egy egynapos szerződést a Giants-sel, hogy hivatalosan Giant-ként vonulhasson vissza. De most megtette az első lépést futball utáni karrierjében: csatlakozott a NFL Network csapatához.

Peter Schrager, a Good Morning Football című show egyik házigazdája jelentette be, hogy Cruz alkalmanként csatlakozik a show stábjához és az NFL Network más műsoraiban is szerepet vállal majd.

Bár a búcsú nem volt a legszebb, de nagyon sok sikert az új kihíváshoz!

cruznfl.jpg 

Regular season week 3: Giants 24 Eagles 27

Szívszorító mérkőzésen szenvedtük el az idei harmadik vereségünket. A három negyed alatt összeszedett 14-0-ás hátrányból sikerült felállni és megfordítani a mérkőzést, de a vége nem úgy sikerült ahogyan terveztük és egy 61 yardos lehetetlen mezőnygóllal újabb vereséget szenvedtünk.

Tovább