Szavazás

Twitter

Facebook Like

Partnerek

Visszatekintő: A 2011-es szezon

2015.05.24. 16:40 :: Asbee

A FA piac és a daft lezajlása után egyre jobban közeledünk az uborkaszezon felé. Így hát itt a remek alkalom, hogy tegyünk egy visszatekintőt és elevenítsük fel mi történt 2011-ben csapatunk háza táján.

Szólj hozzá!

Ki szerepelhet Will Beatty helyén?

2015.05.23. 12:01 :: Asbee

Csapatunk vakoldali takcle-je mellizomszakadás miatt kb. fél évre kidőlt, így valószínűleg legkorábban csak november elején léphet pályára. Ez azt jelenti, hogy a szezon első felében biztosan nem láthatjuk, addig pedig pótlásáról is gondoskodni kell. Lássuk hát kik lehetnek a helyettesei.

Elsőként egyértelműen az első körös választottunk, Ereck Flowers neve ugrik be. Hosszútávon a vakoldalra szánjuk, a top 10-ben általában oda draftol az ember. A szakértők szerint kell még némi idő Flowers-nek, hogy NFL kész legyen az LT pozíciójában is, így lehet korai lenne a bevetése. Az viszont szinte biztos, hogy rookie-ként is kezdőként kell helytállnia, egyedül a posztja kérdéses.

Marshall Newhouse kiegészítőembernek érkezett. Korábban a Packers és a Bengals játékosa volt, de sehol sem váltotta meg a világot, tavaly mindössze két alkalommal volt csak kezdő. Tény, hogy szükség volt egy olyan tackle-re akinek van már NFL tapasztalata, de van rá esély, hogy Charles Brown tavalyi teljesítményét másolná le.

Meg kell említeni Justin Pugh nevét is, aki az egyetemen volt vakoldali tackle. A profik között lehet, hogy oda már kicsi lenne, de az offseasonban kemény munkát végzett és sikerült magára szednie néhány kiló izmot is. Nem ez lenne számára a legideálisabb hely, de előfordulhat, hogy így is ő lenne a legjobb elérhető opció.

Egy új játékos megszerzése is benne van a pakliban. Rögtön előkerült Jake Long neve, akinek az egészségi állapotát is meg kell vizsgálni. Két ACL szakadáson van túl és az sem biztos, hogy folytatni tudja a pályafutását. Anthony Collins is esélyes lehet az érkezésre, őt a Tampa Bay rakta ki az idei offseasonban, de egyelőre nem tudott még magának csapatot találni.

1 komment

Alulértékelt pass rusherek?

2015.05.18. 12:21 :: Asbee

2014-ben védőink csalódást keltően szerepeltek, így vérfrissítésre volt szükségük. A korábbi években a védőfal, azon belül pedig a defensive endek miatt volt olyan félelmetes a Giants defense, Steve Spagnuolo visszatérésével pedig újra előkerülhet az agresszív playbook. Érdemes hát egy pillantást vetni passzsiettetőinkre, akik kellemes meglepetést is okozhatnak.

1 komment

Ahogyan kinéz a kezdőcsapat: offense

2015.05.14. 21:43 :: Asbee

A FA piac után letudtuk a draftot is, így nincs más hátra mint áttekinteni támadó sorunk és védelmünk legjobbjait. Elsőként jöhetnek a kezdők az offense-ből.

11 komment

Kyle Arrington a célkeresztben?

2015.05.11. 21:37 :: Asbee

A New England Patriots a mai napon rakta ki Kyle Arringtont, csapatunkban pedig elférne még egy slot cornerback. Vajon van esély a megszerzésére?

Steve Spagnuolo szerint elképzelhető, hogy jön még egy játékos a pozícióba:

"Ez egy olyan poszt, amelyen sokat gondolkodunk. Az OTA-k során több játékost is ki fogunk próbálni. Manapság elég sok 3 elkapós felállással lehet találkozni. Ez azt jelenti, hogy egy extra DB-t is a pályára kell küldened és egyelőre nem tudom ki lesz az."

A szerepkört Trumaine McBride, Mike Harris vagy Josh Gordy töltheti be, de ott van Jayron Hosley is, igaz neki már az is siker lenne ha ősszel bármely NFL csapat aktív keretében maradna.

Arrington hátránya, hogy a pálya szélén szinte használhatatlan, belül érzi jól magát. Egy Dez Bryant megégetné, azonban T.Y. Hilton ellen helytállt. A Patriots évi 4 millió dolláros szerződést adott neki, ami kicsit sok, viszont mentalitásával nem volt baj és az öltözőben is népszerű személyiségnek számított. A PFF +0,6-os osztályzatot adott neki tavaly, amit 451 snap alatt ért el.

Kétségtelen tény, hogy több tapasztalata van, mint bármelyik nickelbackünknek. Ti adnátok neki egy esélyt?

3 komment

Draftolatlan újoncaink

2015.05.10. 22:09 :: Asbee

Szinte hagyománnyá vált csapatunkban, hogy majdnem minden évben sikerült egy olyan UDFA játékost megszerezni, akik aktív keretbe kerülnek és később akár kiváló játékosokká is válnak. Lássuk az idei névsort.

Justin Currie, S

339 szereléssel zárt a Western Michigan egyetemén. Komoly tapasztalattal bír, 47 összecsapáson lépett pályára, amelyből 37-szer kezdett is. Persze nem csak tacklegyár volt, azért 5 INT-t is begyűjtött. 6'2" magas és 210 lb tömegű, tehát jó méretekkel bír. Március. 20-i pro day-én remekelt, ott több scout is felfigyelt rá.

Sean Donnelly, OT

6'8" magas, 310 lb tömegű offensive tackle, aki elsősorban a lábmunkájára és a helyezkedésére támaszkodik. Kicsit erősödnie kell, valamint fegyelmezetten játszania, hiszen sok büntetést szedett össze. Nagy testalkata miatt kaphat egy esélyt a practice squadban.

Cole Farrand, LB

Tipikus keményen dolgozó linebacker. Kiválóan olvassa a játékot, mindig ott van a labda közelében. Ahogyan az ilyenkor lenni szokott atletikus képességei limitáltak, de special teamerként lehet esélye a rosterre.

Brad Harrah, DE

Csapatunk sémájába illő (6'5" és 260 lb) defensive end rendelkezik némi fizikális képességgel és upside-al. Ugyan sűrű lett a posztja, de a jelek szerint erős edzőtábor állhat előtte.

Akeem Hunt, RB

Kis testalkatú gyors RB, aki az elkapásokba és a visszahordásokba is be tud segíteni. Elég népes sort találunk futóink között, így nehéz lesz beverekednie magát a csapatba.

Matt LaCosse, TE

Neki viszont nagyobb esélye lehet, igaz Cunninghamet és Robinsont is meg kell előznie a rangsorban. Egyetemi pályafutása nem volt túl produktív, de az eddigi néhány edzésen remekelt, minden felé szálló labdát elkapott.

Szólj hozzá!

Tippjáték végeredmény

2015.05.06. 14:18 :: Asbee

1. Asbee 6. pont

2. Csonka Márk 5. pont

ET.

4. Barni Gáspár 3 pont

5. Ozibozi 2 pont

6. Höri 0 pont

Megjegyzés: OL, DL poszt nincs. Bobby Hart guardnak lett véve.

Szólj hozzá!

2015-ös draft értékelő

2015.05.04. 20:53 :: Asbee

Gyorsan elment ez a három nap, egyik kör követte a másikat, jöjjön hát az idei draft értékelése!

1 komment

7/226: Bobby Hart G, Florida State

2015.05.03. 16:44 :: Asbee

Az idei draft utolsó választásával tovább próbáltuk erősíteni a támadófalat, így érkezett Bobby Hart a Florida State-ről.

1 komment

6/186: Geremy Davis WR, Connecticut

2015.05.03. 11:22 :: Asbee

A 6. körben a védelem után az offense következett, így a választással egy magas elkapó jött Geremy Davis személyében.

Szólj hozzá!

5/144: Mykkele Thompson S, Texas

2015.05.02. 20:48 :: Asbee

Tovább erősödött a secondary, hiszen egy újabb safety-t draftoltunk. A választásunk a Texas játékosára, Mykkele Thompsonra esett.

Szólj hozzá!

3/74: Owamagbe Odighizuwa DE, UCLA

2015.05.02. 11:23 :: Asbee

A harmadik körben is a védelembe erősítettünk, ezúttal pedig a defensive line volt terítéken. Várható is volt a húzás, hiszen több kiváló passzsiettető is elérhető volt még, választásunk pedig az előzetesen az első kör végére várt Owamagbe Odighizuwa-ra esett.

1 komment

2/33: Landon Collins SS, Alabama

2015.05.02. 10:09 :: Asbee

Meglepően, egy cserével indult a 2. nap.A kezdeményezők mi voltunk, a Titans helyére, a 2. kör elejére léptünk fel. Partnerünk a mi 2., 4. és 7. körös választásunkkal gazdagodott. A kiszemeltünk megvolt és Landon Collins-t húztuk be a cserének köszönhetően.

1 komment

1/9: Ereck Flowers OT, Miami

2015.05.01. 10:34 :: Asbee

Lezajlott az idei draft első köre, a választottunk pedig Ereck Flowers lett a Miami egyeteméről. Most az ő bemutatóját olvashatjátok.

9 komment

2015-ös draft tipp

2015.04.30. 22:40 :: Asbee

Bevett szokás, hogy minden évben megpróbálom megtippelni azokat a játékosokat, akiket draftolni fog csapatunk. Ennek leginkább csak az első körben van jelentősége, utána inkább egyfajta szerencsejátékra hasonlít az egész. Ez azonban mindig jó móka, így jöjjön 8 olyan játékos, akik kék mezbe öltözhetnek jövőre.

Szólj hozzá!