Szavazás

Twitter

Facebook Like

Partnerek

Amire figyeljünk az edzőtáborban

2014.07.21. 10:10 :: Asbee

Július 22-vel kezdetét veszi csapatunk edzőtábora, amely a fő felkészülést jelenti a 2014-es szezonra. Egészen augusztus 14-ig tart majd a training camp, közben pedig lesz két preseason mérkőzésünk is a Buffalo és a Pittsburgh ellen. Jöjjenek tehát a legfőbb kérdések, amelyekre választ adhatnak az előttünk álló hetek.

Szólj hozzá!

Korai 53-as roster jóslat

2014.07.19. 15:30 :: Asbee

Nem lehet elég korán megtippelni, hogy kik alkotják majd csapatunkat az ősz folyamán. Persze jelen pillanatban ezt képtelenség megmondani, hiszen sérülések sajnos mindig vannak, egy-egy újonc pedig bármikor berobbanhat a köztudatba (emlékezzünk csak Cruzra), de most jöjjön az én tippem a végső keretet illetően.

Szólj hozzá!

Harc a rosterért - Defense II.

2014.07.18. 23:32 :: Asbee

Itt a védelemről szóló második, a sorozatnak pedig az utolsó része is.

Szólj hozzá!

Harc a rosterért - Defense I.

2014.07.17. 19:06 :: Asbee

A támadók kivesézése után következik a védelem is. Ez is két részes lesz, most jön az első.

Szólj hozzá!

Finley újabb teszten esik át

2014.07.15. 21:27 :: Asbee

Nyakműtéte után Jermichael Finley további teszten esik át szerdán, aminek eredményét elküldi mind a 32 csapatnak. Reméli, hogy megkapja a zöld jelzést és visszatérhet a Packers-höz. A Steelers állítólag már ajánlatot tett neki, de ez nem tetszett a játékosnak.

"Innentől kezdve türelemjáték. Pittsburgh-ből volt már számos ajánlatom, de mindannyian tudtuk, hogy az összegek nem voltak megfelelőek. Ha nem folytatom a játékot, akkor adómentes pénzt kapok, így meg kell hoznom a döntést magamban."

Visszavonulása esetén 10 millió dollárt kaphat Finley. Kérdés tehát hogyan dönt, de jelenleg semmiképp sem érdemel nagy pénzt és nem látom esélyét annak, hogy valakitől is egy 1 évnél hosszabb minimumnál jóval magasabb fizetést kapna. Az ilyen jellegű keretfoldozásnak egyébként sem vagyok a híve, inkább Robinsonnak, Donnellnek és Grimble-nek kell megadni az esélyt, bármelyikük a jövő embere is lehet akár a tight endek között.

Szólj hozzá!

Harc a rosterért - Offense II.

2014.07.13. 20:30 :: Asbee

Rögtön jön az offense folytatása, a irányítók és a futók után most megismerhetitek a csapatrész többi posztjain levő párharcokat.

Szólj hozzá!

Harc a rosterért - Offense I.

2014.07.12. 17:10 :: Asbee

A kezdőcsapatért harcoló játékosaink után most jöjjön azoknak a bemutatása, akik a keretbe kerülésért harcolnak idén nyáron. Mivel itt több játékosról van szó, ezért ők 4 írásban kerülnek bemutatásra.

Szólj hozzá!

Kik maradhatnak keretben a támadófalból?

2014.07.11. 16:34 :: Asbee

Az offseason egyik legfontosabb kérdése és feladata az, hogy vajon mennyire sikerül újjáépíteni csapatunk támadófalát. 2013-ban teljesen szétesett az ötös, a gyenge teljesítmények mellett a sérülések is fokozták a problémákat. Vajon mindez már a múlté? Kik lehetnek azok a játékosok akik esélyt kaphatnak az előttünk álló szezonban?

Szólj hozzá!

Harc a kezdő helyekért - Defense és special team

2014.07.09. 14:20 :: Asbee

A támadók után következzen a védőjátékosainkról és a special teamról szóló írás is.

Szólj hozzá!

Harc a kezdő helyekért - offense

2014.07.08. 17:28 :: Asbee

Az edzőtábor és a preseason idén is számos csapaton belüli rivalizálást hoz majd. Némely játékos a minél nagyobb játékidőért próbál megküzdeni, mások viszont a keretbe kerülést is sikerként élik majd meg. Most előbbiek következnek, elsőként a támadók a sorosak.

Szólj hozzá!

Perry Fewellnek tetszik az új offense

2014.07.07. 18:22 :: Asbee

Csapatunk defensive coordinatora kifejtette véleményét az átalakulóban levő offense-el kapcsolatban. Egyre jobban közeledik az edzőtábor és az 5 preseason mérkőzés, Fewell azonban már megtapasztalhatta a támadók játékát a minicamp és az OTA-k során. A következőket mondta róla:

Szólj hozzá!

Brown és Beatty kész lesz az edzőtáborra

2014.07.02. 14:16 :: Asbee

Stevie Brown a tavalyi előszezonban szenvedett ACL szakadást, Will Beatty pedig a lábát törte a 2013-as év utolsó mérkőzésén. Előbbi már be tudott kapcsolódni a munkába, utóbbi viszont még nem készülhetett egyelőre csapattársaival. Nagy szükség lehet mindkettejükre.

Will Hill már nem a csapatunk tagja, így Rolle mellett valószínűleg Stevie Brown lesz a másik kezdő safety. Quintin Demps nem képvisel ekkora minőséget, Cooper Taylorról még nem sokat tudunk, az újonc Nat Berhe-t pedig még nagyobb felelőtlenség lenne a kezdőcsapatba állítani.

Will Beatty-nek ellenben meg kell küzdenie a pozíciójáért, hiszen tavaly borzalmas teljesítményt nyújtott. Azért is volt ez meglepő, mivel előtte kapta meg várva várt hosszútávú szerződését és úgy tűnt megtartásával sikerült orvosolni a bal oldali tackle pozícióját. Az OL edző Pat Flaherty elmondta, hogy játékosának be kell bizonyítania, hogy ismét kezdő szinten tud szerepelni. Ha ez nem jön össze, akkor az érkező Charles Brown lehet a helyettese, aki szintén nem villogott New Orleans-ban. Esetleg egy másik megoldás lehet Justin Pugh vakoldalon való kipróbálása.

Szólj hozzá!

NFC East "kitekintő": New York Giants

2014.06.30. 21:15 :: Asbee

Mozgalmas offseasonunk van, csoportriválisaink bemutatása mellett illik áttekinteni csapatunk eddigi tevékenységét is, így most ez következik.

Szólj hozzá!

Luxusprobléma: Conner vs Hynoski

2014.06.27. 12:37 :: Asbee

Henry Hynoski korábban remekül mutatkozott be a profik között, hiszen annak ellenére, hogy nem draftolták, a Super Bowl győzelemből ő is kivette a részét. 2012-ben tovább folytatta jó szereplését és sikerült első touchdownját is megszereznie. Tavaly azonban sérülés miatt kihagyta majdnem a teljes esztendőt, a helyére érkező John Conner pedig igen jól szerepelt, így az edzőtábor egyik nagy kérdése az lesz, hogy melyik fullback maradjon.

Ha valaki az útjába kerül Connernek, akkor ő elpusztítja. Anno a Hard Knocks-ban is megvillogtatta ezen képességét, tavaly pedig nekem komoly meglepetést keltett, hogy a Bengals nem őt tartotta meg. Ha a csapatod tagja, akkor erejével bármikor képes lenyűgözni bárkit. Nem véletlenül írt alá két éves szerződést, már az első pillanatban élt irányába a bizalom. Blokkolásban az egyik legjobb, a játék ezen elemében egészen biztosan ő nyer.

A komplexebb játékos viszont Hynoski. Amellett, hogy ő is képes megnyitni az utat futóinak, az elkapásokban is segíteni tud csapatának. Emlékezzünk vissza, több elkapása is volt a flat zónában, ráadásul az első szembejövő ellenfelet majdnem mindig lerázta magáról. Sokat jelentettek ezek a 8-10 yardos játékok.

Jelent pillanatban Conner van némi előnyben, ha az eszemre hallgatnék őt választanám, ha a szívemre akkor Hynoskit. Sok függ a várt szerepkörtől is. Ugyan Ben McAdoo nem offensive coordinatorként tevékenykedett Green Bay-ben, de vélhetően John Kuhn játékát ő is kedvelte és nem lenne meglepő, ha néhány elemet átemelne onnan. Erre a feladatra Hynoski lenne alkalmasabb, a labda elkapása mellett néha futóként is szerephez juthatna. Viszont ha csak a blokkolást várják el jövendőbeli fullbackünktől, akkor Conner lesz a nyerő. Ti kit választanátok?

1 komment

NFC East kitekintő: Washington Redskins

2014.06.26. 21:26 :: Asbee

Újabb kitekintő következik, csoportriválisaink közül a Washington Redskins a soros. 2012-ben egy remeknek tűnő drafttal (RGIII és Alfred Morris igencsak jól mozgott újoncként) és a read optionnel sikerült rájátszásba jutniuk, a tavalyi év azonban borzalmasra sikeredett a fővárosiak számára. Lássuk mik az esélyeik idén a rézbőrűeknek.

Szólj hozzá!