Szavazás

Twitter

Facebook Like

Partnerek

Draft prospectek: Ereck Flowers OT, Miami

2015.04.18. 11:50 :: Asbee

Védőoldalon már volt szó olyan játékosokról, akik becsúszhatnak a legjobb 10-be, most következik egy támadó, ő pedig nem más, mint Ereck Flowers.

Szólj hozzá!

Draft prospectek: Alvin Dupree DE, Kentucky

2015.04.12. 18:55 :: Asbee

A defensive endekből nincs hiány idén és csapatunk is valószínűleg kiválaszt egyet a drafton. Az elmúlt hetekben pozitív irányba változott Bud Dupree megítélése, aki papírforma szerint már az első körben gazdára talál. Lássuk kiről is van szó.

Szólj hozzá!

Előszezon menetrend

2015.04.11. 11:42 :: Asbee

A következőképp alakul csapatunk számára a preseason:

1. hét: @Bengals (aug. 13-17.)
2. hét: Jaguars (aug. 20-24.)
3. hét: Jets (aug. 27-30.)
4. hét: @Patriots (szep. 3.)

Szólj hozzá!

Elkapót az első körben?

2015.04.09. 22:58 :: Asbee

Számos mockot olvashatunk a draft közeledtével, amelyek eléggé változatosra sikerednek, több játékost is megemlítenek csapatunkkal kapcsolatban. Meglepően hathatnak azok a jóslatok, amelyek WR-t várnak az 1/9-es választáshoz. Vajon van ezeknek alapja? Mindjárt megpróbálom kideríteni.

1 komment

Draft prospectek: Malcom Brown DT, Texas

2015.04.05. 13:49 :: Asbee

Egy masszív defensive tackle következik Austinból. Vajon ő lesz idén a meglepetésember?

Szólj hozzá!

Kik maradtak a piacon? - Defense

2015.03.30. 21:09 :: Asbee

A támadók után most jöhetnek a védők, lássuk kik azok akik még mindig nem találtak maguknak csapatot.

Dwight Freeney már nem mai gyerek, de így sem zárt rossz évet és úgy tűnik kiegészítő emberként még mindig képes a hasznos munkára. Perzse a szabad edge rusherekre egyaránt az jellemző, hogy elmúltak 30 évesek, gondoljuk csak Anthony Spencerre, Osi Umenyiorára, vagy Shaun Phillips-re.

Egy DT-t már sikerült igazolni Kenrick Ellis személyében és a defensive endekhez hasonlóan ők is alapíthatnának egy nyugdíjasklubot, hiszen a csapatok maximum a C.J. Mosley, Barry Cofield, B.J. Raji hármasból tudnak mazsolázni. Na jó, Raji még nem múlt el 30, de valószínűleg visszatér Green Bay-be.

A linebackerek között Brandon Spikes és Rolando McClain is jó eséllyel kezdő lehet jövőre, igaz nem tudjuk milyen pénzt akarnak. Azt is figyelembe kell venni, hogy azért ők sem tökéletes játékosok, de a free agent piac ezen szakaszában már kiemelkedő értéket képviselnek. Érdekesség, hogy korábbi játékosaink közül sem Spencer Paysinger sem Jacquian Williams nem talált még magának csapatot.

A cornerbackek közül igazán nem lehet kiemelni senkit sem, szerencsénk, hogy a DRC, Amukamara, McBride hármas megfelelő értéket képvisel. Reméljük végre kibírnak egy teljes szezont sérülés nélkül.

Védelmünk leggyengébb része a safety pozíciója, így meglepő, hogy még Stevie Brownt sem igazoltuk újra. Rajta kívül még Dashon Goldson jelenthet valamiféle megoldást, de az ő megszerzésére sem látok esélyt. Bernard Pollard tavaly Achilles sérülést szenvedett, utána pedig megvált tőle a Titans.

Szólj hozzá!

Draft prospectek: La'el Collins OT, LSU

2015.03.29. 17:03 :: Asbee

Dübörögnek a játékosismertetők, ezúttal egy újabb támadó következik, ő pedig nem más, mint La'el Collins az LSU-ról.

Szólj hozzá!

Kik maradtak a piacon? - Offense

2015.03.26. 23:15 :: Asbee

A szabadügynök piac nagyon leült, a legnagyobb játékosok rögtön gazdára találtak, de a csapatok még így is mazsolázhatnak, hiszen egy-egy hiányzó láncszemet továbbra is találhatnak. Lássuk kik azok a támadók, akik még mindig viszonylag nagy névnek számítanak az NFL-ben, de nem találtak még csapatot.

A futók között megtaláljuk Stevan Ridley-t, aki 2012-ben még 1200 yard felett teljesített, utána azonban visszaesett, októberi térdszalagszakadása pedig a legrosszabbkor jött. Knowshon Moreno hasonló sérülést szenvedett, de a Dolphins továbbra is igényt tarthat rá. Chris Johnson egykor a 2000 yardos álomhatárt is átlépte, de ez már a múlté.

Greg Jennings elmúlt már 30, de egy vagy két évre még jó lehet, állítólag a Jacksonville szeretné is megszerezni. Csapatunk korábbi klasszisa, Hakeem Nicks iránt viszont nincs nagy kereslet és akár profi karrierje is véget érhet. Michael Crabtree-t állítólag vissza akarja vinni a Niners, míg Reggie Wayne számára lehet eljött a visszavonulás ideje.

Egy tight end elférhet még csapatunk keretében, de valószínűleg nem a FA piacról fogunk keresgélni. Rob Houslert tavaly hírbe hozták velünk, mint esetleges trade célpont, de az üzletből szerencsére nem lett semmi. A legjobb TE-nek talán Jermaine Gresham számít.

Jake Long anno 1/1-es választás volt a drafton, de legutóbbi térdsérülése után elgondolkodott a visszavonuláson is. Így a legnagyobb név az offensive tackle-k között Joseph Barksdale, ő a Titans játékosa lehet.

A belső falemberek közül Stefen Wisniewskit rangsorolják a lemagasabban, de ha valakinek center kell ott lehet Chris Myers és Brian De La Puente is. Ha valakinek guard kell, akkor Justin Blalockra csaphat le.

Szólj hozzá!

Scherff lesz a megfelelő választás?

2015.03.23. 21:48 :: Asbee

Több szakértő és szurkoló is Brandon Scherff kiválasztását várja a májusi draft kilencedik pickjénél. Van is benne fantázia, a támadó falemberek elférnek csapatunk keretében. Vajon igazuk van, vagy nem az Iowa játékosa a mi emberünk?

Az SB Nation elemzője, Dan Kadar szerint igen. Lássuk miképp vélekedik Scherffről:

"Annak ellenére, hogy Scherff nem olyan gyors lábon mint számos offensive tackle, a játék többi részében kiemelkedő. Egyértelműen a legerőteljesebb blokkoló idén, remek felsőtesttel. Szereti is kihasználni, szívesen tolja el a védőket. Pont emiatt azonban a lábmunkája inkonzisztens lehet és bajba kerülhet. A speed rusherek komoly problémát okozhatnak neki, hiszen hiányosságait túlságosan is kompenzálni szeretné, ennek következtében pedig megverhetik egy befelé történő counter move-val. Ennek ellenére roppant szívósan játszik, főleg akkor ha futásblokkolásról van szó. A második vonalban is meglepően hatékony és földbe döngöli az arra járó védőt."

És ti hogyan látjátok, valóban Scherff a mi emberünk?

2 komment

Draft prospectek: Kevin White WR, West Virginia

2015.03.22. 20:47 :: Asbee

Az idei év is bővelkedik remek elkapókból és talán nem véletlenül említik meg őket csapatunkkal kapcsolatban is. Persze nincs sok esély egy újabb első körös WR draftolására, de most megismerkedhettek Kevin White-tal.

2 komment

Kenrick Ellis a fedélzeten

2015.03.18. 21:16 :: Asbee

Hasznos igazolással erősödtünk, sikerült megszerezni a korábbi Jets DT-t, Kenrick Ellis-t. A 6'5" magas és 346 lb tömegű monstrum négy szezont töltött el a Jets-ben, akik 2011-ben draftolták a harmadik körben. Itt karrierje nem tudott kiteljesedni, Damon Harrison mögött nem sok lehetőséghez jutott. Csapatunkban könnyen kezdő is lehet, elsősorban a futások megállításában segédkezhet.

Maga Ellis is így vélekedik magáról:

"Run stopper vagyok és szeretem is ezt csinálni. Ez a játékomnak az erőssége. Várom, hogy segítsek a Giants-nek visszakerülni a csúcsra."

Szükség is lesz erre, hiszen védelmünk 2014-ben a 30-dik volt a futások megállításában. Szükség is volt egy DT megszerzésére, hiszen Johnathan Hankins egyedül kevés, Cullen Jenkins-en pedig alaposan kijöttek az öregedés jelei. Jay Bromley-tól biztos sokat várnak edzőink, de egyelőre még talány a jövője. Egy biztos, így már valamivel jobban fest csapatunk védőfala.

1 komment

Draft prospectek: Randy Gregory DE, Nebraska

2015.03.18. 00:02 :: Asbee

Ahogyan már korábban olvashattátok számos nagy reményű passzsiettetőt találunk a leendő újoncok között, így most megismerkedhettek egy újabbal. Ő nem más, mint az ellentmondásos Randy Gregory.

Szólj hozzá!

Hogyan is néz ki csapatunk kerete?

2015.03.15. 19:43 :: Asbee

Több nagynevű játékos is gazdára talált már a szabadügynök piacon, de a csapatok kerete változni fog még. Itt az idő tehát megállni egy pillanatra és szétnézni, hogy melyek azok a pozíciók ahol már most rendben vagyunk és hová várható még erősítés.

Szólj hozzá!

Mélység, mélység, mélység - A FA piac eddig

2015.03.12. 22:17 :: Asbee

Valamennyire mozgalmasan alakult csapatunk számára a piacnyitány, hiszen kapásból több játékost is leigazoltunk, majd kicsit elcsendesedtek a kedélyek. Most lássuk kik az eddigi érkezőink és távozóink, valamint mire számíthatunk a következő hetekben.

5 komment

2015 Free agent tracker

2015.03.10. 22:50 :: Asbee

Idei mozgásunk a piacon:

Érkezők

Shane Vereen, RB - 3 év, 12,35M $ (5M garantált)
Jonathan Casillas, LB - 3 év, 10,5M $
Dwayne Harris, KR/WR - 5 év, 17,5M $ (7,1M garantált)
Marshall Newhouse, OT - 2 év, 3,25M $
JT Thomas, LB - 3 év, 12M $ (4,5M garantált)
Kenrick Ellis, DT - 1 év, 1,65M $
George Selvie, DE - 1 év, 1,4M $

Szabadügynökeink

Jacquian Williams, LB
Spencer Paysinger, LB
Henry Hynoski, FB - marad, 2 év 2M $
Quintin Demps, S
Jerrel Jernigan, WR
Mike Patterson, DT
John Jerry, G - megtartjuk 2015-re is
Zack Bowman, CB
Adam Snyder, G
Daniel Fells, TE - újabb 1 évig riogathatja az ellenfeleket a red zone-ban
Chykie Brown, CB - tavalyi játéka meggyőzte az edzői stábunkat
Chris Ogbonnaya, RB -visszatért
Mark Herzlich, LB - újabb 2 évre írt alá

Távozók

Walter Thurmond, CB - Az Eagles-be távozott, 1 év, 4M $
Antrel Rolle, S
- Chicago-ban folytatja, 3 év, 11,25M $
James Brewer, OT - marad a városban, csak a csapat változik
J.D. Walton, C - Suh-val nézhet farkasszemet a Miami edzésein

Szólj hozzá!