Szavazás

Twitter

Facebook Like

Partnerek

Regular season week 12: Giants 14 Redskins 20

2015.11.29. 23:22 :: Asbee

3 és fél negyednyi alvás után roppant csúnya vereséget szenvedtünk a Washington Redskins ellen, ami a csoportelsőség elvesztésébe került. A lehető legrosszabbkor jött ez a L, de a játék képével egyik csapat sem lehet maradéktalanul elégedett.

komment

A saját kezünkben a sorsunk

2015.11.29. 00:18 :: Asbee

A csütörtöki nap botrányosra sikeredett az NFC Eastben, hiszen a Philadelphia Eagles és a Dallas Cowboys is csúnya vereséget szenvedett. Persze ennek csapatunk és a Washington Redskins is roppant mód örült, hiszen megnyílt a két csapat számára az út a csoport megnyerésére.

komment

Ennyi volt Cruznak?

2015.11.22. 22:50 :: Asbee

Mint néhány napja kiderült Victor Cruzt műteni kell, így idén már biztosan nem léphet pályára. Meg is érkezett a helyettese Hakeem Nicks személyében. Egyrészt Cruz a tavalyi szezon közepe óta nem játszott, másrészt a szerződése alapján nagy pénzre lenne jogosult 2016-ban. Lássuk mik lehetnek az ő és csapatunk lehetőségei.

komment

Visszatért Nicks

2015.11.17. 18:33 :: Asbee

Victor Cruz vádlisérülése nem jött rendbe, így új elkapó után kellett nézünk, akit most meg is találtunk Hakeem Nicks személyében. Korábbi játékosunk járt már idén New Yorkban próbajátékon, de akkor nem kapott szerződést. Csapatunkban 2009-től 2013-ig szerepelt, majd a Colts-hoz távozott. Az idei előszezonban a Titans-nél próbált szerencsét, de a szezonkezdet előtt megváltak tőle. Úgy tartották, hogy régi robbanékonysága mára elveszett és a preseasonban összeszedett kisebb sérülése sem az ő malmára hajtotta a vizet.

Egy új WR-re mindenképp szükség volt, hiszen Cruz végleges kidőlésével csökkentek a variációs lehetőségek. Odell Beckham egyértelműen az első számú elkapónk, de neki is szüksége van a segítségre, mert néha őt is ki lehet venni a játékból. Rueben Randle nagyon puhán játszik és az átlagosnál csak nagyon ritkán képes jobb játékra. Dwayne Harris egyre jobban muzsikál a slotban, de a szélre is kell egy wide receiver. Myles White csak egy-egy elkapásra jó, Geremy Davis-t pedig nem merjük még bevetni.

Hogy mire lehet jó Nicks? Arra, hogy betöltse a rutinos, 4. számú WR szerepét, aki egy-egy játékos sérülése, rossz formája, vagy egy fontos játék esetén meg tudja csinálni a play-t. Egyelőre nem tudjuk régi-új játékosunk mire lehet képes, de gyakorlatilag ez lehet az utolsó esélye arra, hogy mutasson még valamit az NFL-ben.

komment

Regular season week 10: Patriots 27 Giants 26

2015.11.16. 21:09 :: Asbee

Balszerencsés mérkőzést játszottunk tegnap, amelyen a futballisten alaposan "megbüntetett" minket a Patriots elleni Super Bowl győzelmeink után. Lássuk a részleteket.

komment

Beatty nem játszik már idén

2015.11.12. 19:59 :: Asbee

Csapatunk nem aktiválja Will Beatty-t, így az offensive tackle szezonja már azelőtt befejeződött mielőtt pályára lépett volna. Nem az offseasonban elszenvedett mellizomszakadása miatt nem tud visszatérni, hanem egy újabb sérülés hátráltatta, ami után a műtét mellett döntött. Állítólag felajánlották neki, hogy guardként vagy jobb oldali tackle-ként lehetőséget kaphat, de ő inkább a beavatkozást választotta.

Ezzel a jövője is veszélybe kerülhet. 2016-ban már 31 éves lesz, elküldésével pedig kicsivel több mint 4 millió dollárt lehetne spórolni, vezetésünknek pedig mérlegelnie kell majd. Nem az első komoly sérülése volt már Beatty-nek, ráadásul 2013-ban teljesítményével is komoly probléma akadt. Valószínűleg bele kell majd mennie a fizetéscsökkentésbe, ha továbbra is csapatunk tagja szeretne lenni. Ereck Flowers rögtön lehetőséget kapott a vakoldalon és ugyan vannak még technikai problémái és a speed rusherek ellen is szenved, de benne van a jövő.

komment

Legalulértékeltebb játékosunk?

2015.11.11. 22:22 :: Asbee

A rúgók sokszor alaposan háttérbe szorulnak, hiszen csak a mezőnygólok értékesítésére és a kezdőrúgásra mennek fel a pályára és egy-egy rossz kísérlet után rögtön komoly kritikát is kapnak. Ezzel összefüggésbe hozható, hogyha jól szerepelnek az kevésbé tűnik fel a szurkolóknak. Kickerünk, Josh Brown eddig tökéletesen rúgja idén a field goalokat, vegyük hát jobban szemügyre idei teljesítményét.

komment

Hankins IR-en

2015.11.09. 21:54 :: Asbee

Nem örülhetünk felhőtlenül a Tampa Bay Buccaneers elleni győzelemnek, hiszen csapatunk legjobb defensive tackle-jét, Johnathan Hankins-t elveszítettük 2015-re. A kiváló DT mellizomszakadást szenvedett, így egyértelmű, hogy hosszúnak mondható kihagyás vár rá, de ha minden jól megy a jövő tavaszi edzéseken már ott lehet.

Kiesésével jóval nagyobb szerephez juthat Jay Bromley, aki második évéhez érkezve egyre több pozitív jelet mutat. Rutinos társa, Cullen Jenkins is minden bizonnyal a kezdő tagja lesz, de Markus Kuhn snap száma is valószínűleg növekedni fog. A múlt héten waiveltük Louis Nixet, ezzel a sérüléssel visszatérhet, de az is elképzelhető, hogy a gyakorlócsapatból Montori Hughes kerül aktiválásra. Ne feledjük, hogy a passzjáték ellen Robert Ayers és Kerry Wynn is tud tech-3 DT-t játszani.

komment

Regular season week 9: Giants 32 Buccaneers 18

2015.11.09. 02:03 :: Asbee

Szenvedős mérkőzésen, néhol szépen néhol csúnyán játszva, de sikerült legyőzni a Tampa Bay Buccaneers együttesét.

komment

Van-e azonnali segítség a védelemre?

2015.11.03. 19:58 :: Asbee

3 ponttal maradtunk alul egy 100 pont feletti mérkőzésen a New Orleans Saints ellen és az összecsapás kemény offense csatát hozott, mindkét támadó egység erőn felül teljesített. Persze ehhez kellettek a védelmek is, mindkét defense átjáróház volt és azt csináltak az irányítók amit csak akartak. Lássuk van-e valami megoldás, hogy még idén javuljon a védelmünk.

komment

Regular season week 8: Giants 49 Saints 52

2015.11.01. 23:21 :: Asbee

Talán az év legizgalmasabb mérkőzését játszottuk, hihetetlen adok-kapokban egy utolsó másodperces mezőnygóllal maradtunk otthon a New Orleans Saints otthonában.

komment

Thomas és Odighizuwa nem játszik a Saints ellen

2015.10.31. 22:20 :: Asbee

Victor Cruz és Prince Amukamara mellett a fent említett két játékos sem lehet ott holnap New Orleans-ban. J.T. Thomas bokasérülést szenvedett a Cowboys ellen, míg Owa Odighizuwa a combhajlító izmával szenved. Ez azt jelenti, hogy Damontre Moore szinte biztosan az aktív keretben lesz, már csak az a kérdés hány snapet kap. Jonathan Casillas szintén nagyobb szerepre számíthat.

Jon Beason is a bokájával bajlódik és nem edzett a héten. Ennek ellenére megpróbál pályára lépni, de ne lepődjünk meg ha ő sem lesz a pályán. Jó hír viszont, hogy Odell Beckham már az edzésekbe is visszatért, így itt az ideje a javításra! Rajta kívül még Geoff Schwartz és Uani Unga volt megemlítve az injury reportban, de jó esély van mindkettejük játékára is.

komment

Regular season week 7: Cowboys 20 Giants 27

2015.10.26. 01:12 :: Asbee

Szenvedős mérkőzésen szoros, végig kiélezett csatában hazai pályán sikerült legyőzni a Dallas Cowboys csapatát. Ezzel ismét pozitív mérlegünk van, 4-3-ra sikerült javítanunk és vezetjük a csoportot is!

komment

Mihez kezdhet JPP?

2015.10.24. 16:04 :: Asbee

Csapatunk egyik legégetőbb kérdése Jason Pierre-Paul státusza. Július 4-i balesete során jobb mutatóujját teljesen elvesztette, de hüvelykujján és középső ujján is szenvedett sérüléseket. Egyszer már New Yorkban járt, de a látogatás után visszatért Floridába és egyénileg készült a visszatérésre.

komment

Damontre Moore 20 ezer dolláros bünetést kapott

2015.10.23. 22:53 :: Asbee

Defensive endünk megkapta a neki járó büntetést, miután az Eagles ellen 7-0-ás vezetésnél elkövetett egy late hitet Sam Bradfordon. Sokszorosan rosszul járt vele Moore, hiszen ezután a Philadelphia kiegyenlített, a szurkolók után pedig edzőinktől is kapott hideget-meleget. Nagy kár ezekért a fegyelmezetlenségekért, hiszen a pass rush-unk gyengécske idén, neki pedig meglennének a képességei, hogy javítson ezen. Ugyanakkor sorozatos büntetéseivel legalább annyit árt is a csapatnak, amennyit használ.

A hétvégére van két hiányzónk, Prince Amukamara és Victor Cruz biztosan nem lesz ott a Cowboys elleni csoportrangadón. Uani Unga két egymást követő napon nem edzett, így igencsak kérdéses az ő szereplése. Hasonló a helyzet Odell Beckhammel is, de a múlt hétből kiindulva valószínűleg ismét pályára lép. A visszatérés előtt állhat Robert Ayers és Devon Kennard is, nagy szükség lenne mindkettejükre.

komment