Szavazás

Twitter

Facebook Like

Partnerek

Reese 5 legjobb draft szerzeménye

2014.04.23. 17:59 :: Asbee

Minden évben érdemes áttekinteni a korábbi esztendőket és azt, hogy kik voltak a legjobban bevált draftolt játékosok. Itt az idei kiadás.

Szólj hozzá!

Top 5 prospect: offensive tackle

2014.04.22. 21:29 :: Asbee

Jöhet a támadófal széle!

Szólj hozzá!

Hátsó körös játékosok 1. rész

2014.04.22. 16:15 :: Asbee

Az eddigi ismertetőkben legfőképp olyan játékosokról olvashattatok, akik valószínűleg a draft első és második körében találnak majd gazdára. Most jöjjenek azok a porspectek, akiknek erre nincs sok esélyük, ugyanakkor így is klasszisokká válhatnak profi szinten is.

Szólj hozzá!

Offseason program

2014.04.21. 15:50 :: Asbee

A mai nappal megkezdődik a csapat felkészülése a 2014-es szezonra, jöjjön tehát a menetrend:.

1. Fázis: kondicionáló edzések (április. 21.-május. 4.)

Tartalma

 • Konditerem
 • Rehabilitáció

2. Fázis: offense/defense (május. 5.-május. 26.)

Tartalma

 • Pályás edzések
 • Egyéni gyakorlatok
 • Csapatrészek edzései
 • Kontakt nem engedélyezett

3. Fázis: OTA (május. 28.-30., június. 2.-3., június. 5., június. 9.-10., június. 12.-13.)

Tartalma

 • Összesen 10 edzésnap engedélyezett
 • Nincs kontakt
 • 7 vs 7, 9 vs 7, 11 vs 11 gyakorlatok engedélyezettek

Kötelező minicamp (június. 17.-19.)

A CBA alapján

 • A csapatok egy minicampet szervezhetnek
 • A harmadik fázisban kell megtartani
 • A 2013 után kinevezett HC-k tarthatnak még egy fakultatív edzőtábort

Szólj hozzá!

Mock draft 1.0

2014.04.20. 11:15 :: Asbee

Nem szeretem a mock draftokat és nem is tudom őket teljesen komolyan venni. Írni nem tudok miről, így most én is összedobok egyet.

1 komment

Top 5 draft porspect: tight endek

2014.04.19. 17:27 :: Asbee

Az egyik legnagyobb need és a legszélsőségesebb érzelmeket kiváltó pozíció a tight end. Sokan már az első körben ide várnának egy új játékost, mások azonban a korábban bejárt utat folytatnák. Most pedig lássuk az idei év legjobb játékosait.

Szólj hozzá!

Draft prospectek: Timmy Jernigan, DT

2014.04.18. 20:09 :: Asbee

Visszatérünk a védelembe, ezúttal csapatunk egyik elkapójának a névrokona soros, mégpedig Timmy Jernigan.

Szólj hozzá!

Top 5 draft prospect: elkapók

2014.04.17. 22:02 :: Asbee

Az irányítók (remélhetőleg) kedvenc célpontjai következnek, mégpedig az elkapók.

Szólj hozzá!

Mi lehet Nassib sorsa?

2014.04.17. 14:53 :: Asbee

Josh Freeman érkezésével több kérdés is felmerült, hiszen a tavaly draftolt Ryan Nassib állása veszélybe került. A helyzet persze nem ilyen egyszerű, így érdemes átvizsgálni a lehetséges kimeneteleket.

Freemanen és Nassiben kívül még két irányító van a keretünkben, mégpedig Eli Manning és Curtis Painter. Eli a kezdő, Painter pedig tavaly volt az első számú csere. Négy irányító elfér az edzőtáborra, az azonban kissé érdekes, hogy miért nem bízik az edzői stáb ennyire Nassibben.

Ami felmerült bennem, hogy 2014-ben is három irányítóval vághatunk neki az évnek. Megszoktuk már az elmúlt időszakból, hogy két QB-t tartottunk a rosteren, így tavaly meglepő volt Painter megtartása is. Nem akkora tragédia ez, több csapat is ennyi játékost tart ezen a poszton. Manning karrierje során először szenvedett komolyabbnak mondható sérülést és műteni is kellett, újabb kidőlése esetén pedig szükség lenne másik két irányítóra. A verseny nyitott, mindhárom quarterback esélyt kap majd rá, hogy helyet kapjon az 53 ember között.

A második és egy nagyon kellemes megoldás Nassib elcserélése, erre azonban nagyon nagyon kevés esélyt látok. Tavaly néhány szakértő nagy reményűnek tartotta, ennek ellenére a negyedik körig csúszott. Bonyolítja a helyzetet, hogy újoncként nem került pályára, az előszezonban pedig nem villogott. Vajon van olyan hülye general manager az NFL-ben, aki jelentősnek mondható ellenértéket adna egy ilyen QB-ért?

A harmadik lehetőség a legszomorúbb, mégpedig a practice squad. Persze ha eljut odáig, mert másik csapat bejelentkezhet érte. Csapatunk vezetői remélhetőleg eszüknél lennének, így ha PS-be kerülne, akkor nem vesztenénk sokat Nassib távozásával. Jerry Reese szeret ragaszkodni a pickjeihez, nem szokta hamar elengedni az általa kiválasztott játékosokat.

Akárki is lesz Manning cseréje, remélhetőleg csak a playbookot kell tartania az oldalvonal mellett. Freeman egyértelmű javulást jelenthet Painterhez képest, de az sem lenne csoda, ha továbbra is megtartanánk Nassibet.

2 komment

Top 5 draft prospect: futók

2014.04.16. 11:13 :: Asbee

Az irányítók után jön az egyre inkább elértéktelenedő running back poszt.

Szólj hozzá!

10 indok, amiért ismét jó lesz Eli

2014.04.15. 13:21 :: Asbee

Sokan szeretnék látni csapatunk irányítójának, Eli Manningnek a bukását és a két Super Bowl győzelme ellenére is számos szurkoló más irányítót szeretne. Most jöjjenek azok a tényezők, amelyek Eli mellett szólnak.

1 komment

Top 5 draft prospect: irányítók

2014.04.14. 18:46 :: Asbee

Egyre közeledik a draft, így itt az idő a legjobb játékosok bemutatására. Sorrendben haladva elsőként az irányítók következnek.

Szólj hozzá!

Draft prospectek: Allen Robinson, WR

2014.04.14. 15:19 :: Asbee

Több nagy reménységű elkapót is találunk az idei class-ból, az egyik ilyen Allen Robinson, aki többek szerint is illene csapatunk rendszerébe. Hogy ez így van-e, az most kiderül.

Szólj hozzá!

Flynn és Freeman iránt érdeklődünk

2014.04.12. 15:09 :: Asbee

Csapatunk továbbra is keresi Eli Manning cseréjét, irányítónk bokáját pedig műtötték a héten, így kézenfekvő lehet egy újabb QB megszerzése. Először Josh Freeman nevét dobták be, aki valószínűleg kedden érkezik próbajátékra, majd Matt Flynnt is megemlítették. Utóbbi Green Bay-ben már dolgozott új offensive coordinatorunk, Ben McAdoo keze alatt, aki az irányítók edzője volt.

Vajon tényleg szükség van egy újabb quarterbackre? Az edzőtáborra négy irányítóval érdemes nekimenni, Manning mostani műtéte után pedig ez fokozottan igaz. Ugyan kétszeres Super Bowl MVP játékosunk valószínűleg felépül a gyakorlások kezdetére, de egy B tervre mindig szükség van. Abból pedig egyelőre hiányt szenvedünk. Curtis Painter katasztrofálisan szerepelt mikor lehetőséget kapott, Ryan Nassibben pedig lehet még mindig nem bíznak. Mind Flynn mind Freeman jobb alternatívának tűnik náluk.

Egy újabb vad agymenés is lehet a háttérben, mégpedig Nassib elcserélése. Draftolásakor ez volt az egyik cél, hogy a jövőben egy értékesebb draft cetliért sikerüljön elcserélni, de egyelőre nem láthattuk őt a pályán. A gyengélkedő támadófal mögé nem is lett volna értelme betenni a fiatal irányítót, semmi jó nem sült volna ki belőle. Ebben a lehetőségben tehát ne bízzunk, bár némely GM néhányszor már bebizonyította, hogy újra és újra képesek alulmúlni magukat.

7 komment

Eli-t megműtötték + feltrade

2014.04.11. 14:00 :: Asbee

Csapatunk irányítója, Eli Manning a szezonzáró Washington elleni mérkőzésen szenvedett bokasérülést, aminek következtében le kellett cserélni. A rehabilitáció után továbbra sem érezte magabiztosnak testrészét a QB, így most a műtét mellett döntött. 6-8 hét múlva végezhet teljes értékű munkát, így a felkészülésbe is be tud kapcsolódni, a sérülés nem fogja hátráltatni offseason programját.

Kevesebb mint 1 hónap van a draftig, így újabb és újabb ötletekkel állnak elő a szurkolók és a szakértők is. Ezúttal az NFL Networknél Daniel Jeremiah múlta alul önmagát, aki a top 10-be trade-elne Taylor Lewanért. Egyrészt nincs feltétlen szükségünk egy top offensive tackle-re, másrészt Lewan elérhető lehet a 12-dik választásnál is. Az elmúlt időszak legrosszabb draft manővere lenne csapatunk részéről egy ilyen csere.

Szólj hozzá!