Szavazás

Twitter

Facebook Like

Partnerek

Napi JPP

2015.10.06. 18:34 :: Asbee

A találgatások nem állnak meg Jason Pierre-Paul visszatérésével kapcsolatban és szinte minden nap újabb és újabb információval gazdagodunk. A legújabb hír, hogy csapatunk az utolsó 4 mérkőzésre, esetleg kicsit korábbra tervezi a defensive end bevetését. Persze ez a legoptimistább gondolat, az is előfordulhat, hogy idén már nem látjuk JPP-t Giants mezben.

A helyzetet bonyolítja, hogy a játékos jelenleg nem az aktív keret tagja, emiatt pedig a szabadügynökökre vonatkozó szabályok vonatkoznak rá. Ez azt jelenti, hogy egy csapat mindössze kétszer hívhatja workoutra egy szezon során, így már csak egy lehetőségük van Coughlinéknak, hogy közelebből is megismerkedjenek Pierre-Paul állapotával mielőtt bevetik. Szükség lenne egy jobb pass rush-ra, de visszatéréséig talán Owa Odighizuwa javíthat kicsit a helyzeten.

komment

Fells-t megműtötték

2015.10.05. 21:37 :: Asbee

Rosszul indul a hét, hiszen csapatunk rutinos tight endjének valószínűleg véget ért az idei szezon. Daniel Fells lábsérülést szenvedett és műteni kellett, ami azt jelenti, hogy jó eséllyel IR-re kerül. Ezzel jelen pillanatban Larry Donnell és Will Tye a két egészséges tight endünk, hiszen Jerome Cunningham is sérüléssel bajlódik.

Nem egy acélos névsor, minőségileg és mennyiségileg sem megfelelő ez az állomány. Donnell sok kritikát kap, Tye pedig borzasztóan mutatkozott be, fontos szituációban nem tudta megcsinálni az elkapást. Adrien Robinson ügynökének a helyében azonnal hívnám Jerry Reese-t, a tight endek JPP-je kaphat egy utolsó utáni esélyt.

Trade-et nem hiszem, hogy látni fogunk, egy cserét már megejtettünk Brad Wingért, még egyet valószínűleg nem fogunk, ez nem jellemző ránk. Akárhogy is alakul a vérfrissítés valószínűleg elkerülhetetlen lesz a tight endek között.

komment

Regular season week 4: Giants 24 Bills 10

2015.10.04. 23:58 :: Asbee

Hibákkal és büntetésekkel tarkított mérkőzésen, nagy izgalmak közepette sikerült megverni a Buffalo Bills csapatát. Ez azt jelenti, hogy 2-2-re javítottuk csapatunk mérlegét.

komment

Giants-Bills sérültlista

2015.10.02. 22:20 :: Asbee

Lássuk az e heti "sebesülteket".

Az már korábban kiderült, hogy Victor Cruz nem játszhat vasárnap, azonban újabb hírek láttak napvilágot vele kapcsolatban. Egy speciális injekciós kezelést kapott, amelynek következtében még újabb 2-6 hét kihagyásra számíthat, így IR-re is kerülhet visszatérési lehetőséggel. A másik nagy hiányzónk Robert Ayers lesz, aki elég jól szerepelt az első két héten. Markus Kuhnt sokkal könnyebb lesz pótolni, sőt hiányával még erősödni is fogunk (legutóbb láttuk már...). Jerome Cunningham szintén nem lesz ott a pályán, így nagy szerep hárulhat Daniel Fells-re, akinek a játéka egyelőre kérdéses. Ugyanez a helyzet Ereck Flowers esetében is, akit továbbra is hátráltat bokasérülése. Jó hír azonban, hogy Dominique Rodgers-Cromartie valószínűleg újra bevethető lesz és Owa Odighizuwa is bemutatkozhat majd az NFL-ben.

A Bills-nél is vannak sérültek dögivel. A legnagyobb név LeSean McCoy, aki régi ismerősünk Philadelphiából, nekem nem fog hiányozni. Nem ő az egyetlen hiányzó az offense-ből, két elkapó, mégpedig Sammy Watkins és Marquise Goodwin, valamint egy guard, John Miller sem bevethető.

komment

Nicks és Welker próbajátékon járt nálunk

2015.09.29. 23:59 :: Asbee

Coughlinék nem tétlenkednek, továbbra is keresik a megoldást keretünk megerősítésére. Tegnapi hír volt, hogy próbajátékra érkezik a tight end Chris Cooley. A Washington korábbi klasszisa utoljára 2012-ben lépett pályára és augusztusban szinte könyörgött a Redskins-nek, hogy újra alkalmazzák. Ezúttal nálunk próbált szerencsét és szerződés nélkül távozott.

Érdekesebb Wes Welker és korábbi játékosunk, Hakeem Nicks esete. Előbbi folyamatos agyrázkódásaival szenvedett és emiatt nem is talált még magának csapatot. Utóbbi a Titans-nél szerepelt az előszezonban de végül nem tudott rosteren maradni, majd a Cowboys workoutján is elbukott. Úgy látszik tehát, hogy a folyamatos sérülések mindkét játékost kicsinálták és lehet elbúcsúzhatnak az NFL-től, hiszen New Yorkból is kontraktus nélkül távoztak.

Akárhogy is alakul egy elkapóra szükség lehet, hiszen jelenleg öt játékost találunk a poszton és Victor Cruz idén még nem lépett pályára, Geremy Davis pedig újoncként nem sok lehetőséget kap.

komment

PFF osztályzatok a Redskins ellen

2015.09.27. 18:40 :: Asbee

Lássuk a Pro Football Focus hogyan értékelte játékosaink csütörtöki teljesítményét.

komment

Regular season week 3: Redskins 21 Giants 32

2015.09.25. 22:30 :: Asbee

Két vereség után végre sikerült javítani és egy roppant fontos mérkőzésen nyerni a Washington Redskins ellen. A 0-3-as kezdés gyakorlatilag a szezon végét jelentette volna, de szerencsére nem következett be és továbbra is nyílt harcot láthatunk az NFC Eastben.

komment

Roster moves

2015.09.22. 20:15 :: Asbee

Változtattunk egy kicsit csapatunk keretén, a gyengén kezdő Preston Parkert kitettük, helyére pedig visszahoztuk Kenrick Ellis-t.

Így jelen pillanatban mindössze 5 elkapónk van az aktív keretben, Cruz viszont sérült. Ez tehát azt is jelentheti, hogy klasszisunk közel a visszatéréshez, de ne lepődjünk meg ha érkezik egy elkapó, esetleg aktiváljuk Julian Talley-t a practicee squadból. Ellis visszatérésével van 6 defensive tackle is, onnan pedig távozhat valaki.

komment

Regular season week 2: Falcons 24 Giants 20

2015.09.20. 23:19 :: Asbee

Újabb fájó vereséget szenvedtünk el, könnyen nyerhető meccset sikerült elveszíteni. Hosszú ideig megvolt a vezetés, de az utolsó negyedben sikerült leengedni, ez pedig ismét a győzelembe került.

komment

Falcons elleni injury report

2015.09.20. 13:19 :: Asbee

A következő játékosok bajlódnak sérülésekkel:

Giants

Victor Cruz WR OUT
Daniel Fells TE OUT
Markus Kuhn DT OUT
Owa Odighizuwa DE OUT
Jon Beason LB Doubtful
Ereck Flowers OT Probable
Uani Unga LB Probable

Falcons

Devin Hester WR OUT
Malliciah Goodman DE OUT
Brooks Reed LB OUT
Julio Jones WR Probable
Jake Matthews OT Probable
Adrian Clayborn DE Probable
O'Brien Schofield LB Probable
William Moore S Probable

komment

Nagyító alatt az Atlanta Falcons

2015.09.19. 22:37 :: Asbee

Fontos mérkőzés előtt állunk, hiszen az Atlanta Falcons látogat New Yorkba, nekünk pedig ki kell javítanunk múlt heti vereségünket. Jöjjön is az összefoglaló empty taxi billentyűzetéből. Köszönjük a bemutatót!

komment

Mi lesz Cruz sorsa?

2015.09.17. 23:58 :: Asbee

Egyre nehezebb helyzetben van Victor Cruz, hiszen hiába épült fel tavalyi súlyos térdsérüléséből, ezúttal vádlijával bajlódik és 1 hónapja nem tudott edzeni. Egyelőre tehát kár is beszélni visszatérésről, előbb az edzésekbe kell bekapcsolódnia, majd bemutatkozhat élesben is.

komment

Helyzetjelentés JPP-ről

2015.09.16. 12:10 :: Asbee

Július. 4-i balesete után az egész szezonban téma lesz Jason Pierre-Paul. Új hír vele kapcsolatban, hogy több kiegészítő műtéten is átesett és ahogyan már értesültetek róla a mutatóujján kívül hüvelykujjának egy részét is elveszítette. A felkészüléssel nem áll le, az alábbi videót postolta ki instagramra:

 
Vajon mikor térhet vissza és milyen színvonalon tud majd játszani?

komment

A jók és a rosszak: week 1 Cowboys edition

2015.09.15. 23:13 :: Asbee

Koncentráljunk az egyéni teljesítményekre, lássuk kik voltak azok a játékosaink akik jól és kik azok akik rosszul teljesítettek.

komment

Regular season week 1: Giants 26 Cowboys 27

2015.09.14. 06:40 :: Asbee

Rendkívül bosszantó vereséget szenvedtünk a Dallas Cowboys ellen, hiszen ellenfelünk 7 másodperccel a vége előtt szerezte meg a győzelmet jelentő touchdownt. Csapatunk 3 turnovert is ki tudott erőszakolni, de sajnos ez sem volt elég a sikerhez.

komment