Barkley - Eli Manningről, Jonathan Stewardról, az apaságról

2018. május 25. - MyG

A Giants kockáztatott, de nagyon sokat nyerhet azzal, hogy a No. 2 helyen egy RB-t, Saquon Barkleyt draftolt. Hétfőn, az OTA-k első napján, Barkley nyilatkozatott adott.

- Milyen volt a veteránokkal hétfőn?

"Igazán jól ment." - mondta Barkley. "Klassz volt. Természetesen először szétnéztünk, de aztán a védelem elleni gyakorlás volt. Úgy érzem, igazán jól ment. Úgy érzem, ez az offense közel áll hozzám. De igen, így a nap végén, ez futball, élveztem."

- A RB társról, Jonathan Steward-ról.

"Ó, igen. Ő egy fantasztikus pasi." - mondta Barkley. "Kétségtelenül nagyszerű veterán. Itt vagyok, próbálom nézni, próbálok tanulni tőle minden egyes nap. Az összes "öreg", az összes RB tárt karokkal fogadott és ez nagyszerű. Az "öregek" nagyszerű vezetők, a tőlük való tanulást egész pályafutásom során folytatom."

- Eli Manningről, a közöttük működő "kémiáról".

"Nyilvánvalóan nagyszerű ember, nagyszerű QB." (I love Shaquon Barkley. :-) - MyG)  "Nagyon sokat tud a játékról. Ismer minden egyes játékot, amiben benne lehetsz, minden egyes játékot, amiben bárki benne lehet. Szó szerint szinte előre látja, ha valaki rossz route-ot fut. Minden egyes nap tanulok tőle és rengeteget kérdezek. Gondolom, talán bosszantom a kérdéseimmel egy kicsit, de továbbra is folyamatosan kérdezni fogok. Növelni szeretném a játéktudásomat, mert így lehetek jobb játékos és ha jobb játékos leszek, akkor segíthetek a csapatnak."

- Hogyan egyensúlyoz a karrier és a családi élet között?

Tovább

Pozíciós áttekintő: támadófal

Sokat szenvedtünk mostanában a támadófallal, amiről az előző rezsim egy ideig nem vett tudomást, majd nem úgy váltak be az erősítések ahogy azt vártuk. Márciusban azonban érkezett Nate Solder és Patrick Omameh, a draft második körében pedig Will Hernandez lett a választottunk, így három potenciális kezdővel erősödtünk. Vajon mire lehet ez elég?

Tovább

Apróbb változások a keretben

Ahogy elkezdődtek a tavaszi edzések úgy a játékosmozgás is megindult, hiszen számos draftolatlan újonc próbálhatta ki magát. Valakinek pozitívan, valakinek negatívan alakult ez a néhány nap, de nemcsak ők, hanem mások sem érezhetik magukat biztonságban.

Ezt bizonyítja, hogy megváltunk a 2017-es hatodik körös választottunktól, Adam Bisnowaty-tól. Tavaly a gyakorlócsapatban kezdett, majd a szezon végén lehetőséget kapott, de a jelenlegi edzői stáb kevésnek tartja őt az NFL-re. A másik "nagy név" C.J. Goodwin, aki waiveren érkezett a Cardinals-tól, de most újra csapat nélkül talált magát. Meg kell említeni Brandon Dixon nevét is, akit tavaly láthattunk a pályán, de idén máshol kell boldogulnia.

Kyle Lauletta: „Ez Eli Manning csapata”

A Richmondból érkezett negyedik körös választott magasztalja a veterán irányítót

A New York Giants választása a negyedik körben, nyolcadikként Kyle Lauletta irányítóra esett a 2018-as NFL-drafton. Pénteken, a Giants újoncainak minicampje előtt nyilatkozott a sajtónak, és Shurmur is szólt néhány szót Laulettáról.

Idézünk pár mondatot mindkettőjüktől.

Tovább

Mi van veled Ereck Flowers?

Számos olyan ember van a földön, akinek az életében csak egy nagy esély adódik arra, hogy kibontakozzon (vagy még egy sem) és mindent megtesz azért, hogy éljen is vele. Sajnos azonban nem mindenki ilyen, számos olyan egyént ismerünk, akiknek a világ összes lehetősége sem lenne elég, mindent elrontanak. Valószínűleg Ereck Flowers is ilyen, aki 3 gyenge szezon után egy posztváltással továbbra is a kezdőben tarthatná magát, de ehelyett inkább mintha azért küzdene, hogy kegyvesztetté váljon. Megpróbálom megvizsgálni mivel is állunk szembe.

Tovább